Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel


Uren:

Tot 16 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800



www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202409190055

Solliciteer

Salarisadministrateur

Randstad - MIDDELBURG

Einddatum: zaterdag 19 oktober 2024

Functieomschrijving

Ben je een salarisadministrateur die ervaring heeft met Visma Reat? Ben je een echte teamplayer en sta je altijd klaar om andere te helpen? Zoek dan niet verder en lees snel deze vacature!

wat bieden wij jou
  • 8 - 16 uur per week
  • Schaal 8: min € 3234.00
  • Middelburg, hybride is bespreekbaar
  • Werken aan een veilig Zeeland
wie ben jij

Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die ruime ervaring heeft met Visma Reat in verband met een overgang van het huidige systeem naar Visma per 2025. Ze vragen dan ook dat je nauwkeurig te werk kan gaan en beschikt over een goed analytisch vermogen. Ook is het belangrijk dat je een echte teamplayer bent, aangezien je als vraagbaken zal dienen voor verschillende collega's. Verder beschik je over:

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als salarisadministrateur en in het werken met Visma Reat;
  • Aantoonbare afgeronde MBO 4 opleiding, bij voorkeur richting salarisadministratie en PDL-praktijkdiploma loonadministratie;
  • Aantoonbare ervaring met Excel;
  • Ben je beschikbaar op maandag, dinsdag of donderdag.
wat ga je doen

Je zult de laatste maanden voor de overgang dienen als vraagbaken voor de collega's bij onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever moet alles nog gaan leren rondom het muteren en controleren, dus hier zal je bij ondersteunen. Dit kunnen in het begin simpele vragen zijn bijvoorbeeld hoe een wijziging toegebracht kan worden. Ook komen er specifiekere situaties aan bod, zoals het uitbetalen van transitievergoedingen, iemand op slaapstand zetten qua salaris en nog andere voorbeelden.

Verder ga je ondersteunen bij de verschillende taken die komen kijken bij de 13e run en de januari sluiting die al vroeg in de maand ligt. Onze opdrachtgever krijgt dan te maken met bijvoorbeeld salaris verhogingen, eventuele cao-wijzigingen en wachtdiensten die wijzigen. Hierbij ga je kijken hoe dit het beste verwerkt kan worden in HR Core.

waar ga je werken

Elke Zeeuw is iedere dag afhankelijk van het werk van onze opdrachtgever. Ze staan elke dag met de voeten, soms letterlijk, in de klei om Zeeland veilig te houden en het welzijn van de inwoners te bevorderen. Het zijn echte doeners die een grote rol spelen bij bouwen aan de prachtige provincie Zeeland.

sollicitatie

Ben jij na het lezen van deze vacature nog enthousiaster geworden? Wees er dan snel bij en solliciteer direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bekijk locatie