Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Borsele

Stenevate 10

4451 KB Heinkenszand

Nederland


Postadres:

Postbus 1

4450 AA Heinkenszand

Nederland


Contactpersoon:

HRM Gemeente Borsele

(0113) 238383



www.borsele.nl

Vacaturenummer:

V202409190040

Solliciteer

 

Krijg jij energie van verschillende ballen in de lucht houden? Kan jij door jouw ervaring als casemanager en sterke communicatieve vaardigheden jouw collega’s begeleiden om samen complexe aanvragen tot een goed eind brengen? En kan jij wetswijzigingen vertalen naar het effect hiervan op jouw vakgebied? Dan ben jij de ervaren vergunningverlener Omgevingsrecht die wij zoeken!

Jij maakt impact

Als senior casemanager werk je mee aan beleid voor beeldkwaliteit, en mee-adviseren over leges, omgevingsplan en andere ruimtelijke beleidsstukken die binnen de Ruimtelijk Ordening spelen.

Als casemanager ben je vanuit je kennis en je persoonlijkheid de spil in alles rond vergunningen en toezicht. Jij houdt het overzicht over de verschillende lopende procedures. Door jouw brede kennis en politiek-bestuurlijke sensitiviteit weet jij gevoeligheden er zo uit te vissen. Je zorgt dat Borsele bij blijft met wat er van ons gevraagd wordt en wat er verandert in wet- en regelgeving, zoals Omgevingswet en Wet kwaliteitsborging. En als het nodig is stel je samen met collega’s uit andere Domeinen nieuw beleid op waarbij jij vanuit het vergunningenproces kennis inbrengt. In het dagelijkse werk verdeel je samen met de coördinator taken, denk je mee met de collega’s in vragen over hun dossiers, en hou je de stand van zaken van de verschillende dossiers bij. Jij zorgt ervoor dat aanvragen binnen de wettelijke termijnen worden afgehandeld en voldoen aan onze kwaliteit. Ook behandel je zelf grote vergunningaanvragen. Jij bent hiervoor het eerste aanspreekpunt voor de aanvrager en hebt regelmatig met hen overleg. Je toetst de aanvraag en stelt een advies op voor het bestuur. Zo zorg jij ervoor dat onze vergunningsaanvragen op een uitstekende manier worden afgehandeld!


Dit vragen we van jou

  • Hbo werk- en denkniveau (bijvoorbeeld bouwkunde, ruimtelijke ordening, juridisch);
  • Ervaring als casemanager/vergunningverlener bij een gemeentelijke organisatie;
  • Bij voorkeur in bezit van ABW1 en ABW2;
  • Je bent bekend met ruimtelijke procedures;
  • Een proactieve houding.

 

Jouw talenten

  • Communicatief sterk – Je hebt uitstekende communicatie en adviserende vaardigheden, zodat jij jouw collega’s goed kan ondersteunen en adviseren.
  • Besluitvaardig en resultaatgericht– Jij durft knopen door te hakken en lijnen uit te zetten.
  • Klantgericht – Jij staat onze aanvragers en onze bestuurders op een goede manier te woord, legt het proces uit en houdt hen op de hoogte.
  • Analytisch – Je bent in staat uitdagingen te doorgronden en gestructureerd aan te pakken.

 

Dit krijg je van ons

Naast flexibele werktijden, een opleidingsbudget, een verlofspaarregeling en faciliteiten om thuis te werken, kun je bij ons rekenen op (basis van 36 uur):

  • een bruto maandsalaris van maximaal € 5.313 (functieschaal 10). Uitloop naar
    € 6.072,00 is onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding, eventueel start je in de aanloopschaal.
  • een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Dit zet je bijvoorbeeld in voor:
    • vakantiegeld;
    • een eindejaarsuitkering;
    • extra verlofuren;
    • een fietsregeling;
    • een vergoeding van reiskosten.
  • 194,4 vakantie-uren;
  • een goede pensioenregeling.

 

Hier ga je werken

Gemeente Borsele

Ben jij op zoek naar een werkgever waar persoonlijke én vakinhoudelijke groei voorop staat? In een organisatie waar we ons bezighouden met uitdagingen op zowel individueel als internationaal niveau en alles daar tussenin? Met oog voor de duurzame inzetbaarheid van onze collega’s? Dan is de gemeente Borsele jouw toekomstige werkgever! Hier werk je samen met zo’n 220 enthousiaste collega’s en maak je het verschil voor de ruim 23.000 inwoners en de ondernemers. Je krijgt de ruimte om jouw talenten te ontwikkelen en echt impact te maken. Logisch dus dat je flexibel kunt werken, zowel thuis als op kantoor. Kom werken bij Borsele en draag zo bij aan een ambitieuze gemeente.

Domein Vergunningen en Veiligheid

Er is geen domein binnen Borsele dat de afgelopen jaren zo is gegroeid. Het is dan ook niet vreemd dat we per 1 januari 2025 een eigen domein vormen met drie afzonderlijke teams. Jij komt te werken in het team dat zich bezighoudt met vergunningen, toezicht en handhaving. Door de grote mix aan functies zijn er ook veel verschillende persoonlijkheden. Zo houden we elkaar scherp en in balans. De klantvraag van een vergunning handelt dit team in zijn geheel af: van de vergunningsaanvraag, toekenning en vervolgens het toezicht hierop. Gebeurt iets niet volgens de regels, dan handhaven we. Zo zorgen we samen voor een leefbare en veilige leefomgeving voor onze inwoners.

 Contact

Wil je eerst meer weten voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Jaap Scheele, domeinmanager Vergunningen en Veiligheid via jdscheele@borsele.nl of 0620727126. Hij kan je meer vertellen over de functie en werken bij Borsele.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of mail met HR-adviseur Agnita Braamse via 06 – 19658213 of a.braamse@grdebevelanden.nl

Direct solliciteren? Stuur uiterlijk 13 oktober aanstaande je CV en motivatie in via onderstaande button. Het sollicitatiegesprek vindt plaats op dinsdagmiddag 22 oktober aanstaande in het gemeentehuis te Heinkenszand.