Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Salaris indicatie:

€3748 - €4727



Contactgegevens

Bezoekadres:

Clavis

Rosegracht, 2

4531 HC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Alexandra Boddaert

0115-622444



www.clavis.cc

Vacaturenummer:

V202409190005

Solliciteer

Gebiedscoördinator

Clavis

Einddatum: zaterdag 19 oktober 2024

Ben jij iemand, die zich graag inzet voor de leefbaarheid in de wijk en die zich sterk maakt voor participatie van bewoners? Die weet wat er speelt in de wijk? Vind je het leuk om leefbaarheidsbeleid en wijkplannen te maken en hierin samenwerking te zoeken met andere partijen? Ben jij helemaal in je element in je verbindende rol in je contacten met huurdervertegenwoordigers, gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties en andere partners?

Kortom: Vind jij het leuk om het verschil te maken in een wijk door de leefbaarheid een impuls te geven? Dan ben jij de Gebiedscoördinator die wij zoeken!

Wat ga je doen

  •  Je behandelt overlastzaken en bereidt gerechtelijke procedures voor die mogelijk leiden tot ontruiming of gedragsaanwijzing en voert deze uit. Je overlegt met advocaten en treedt als getuige op bij rechtszaken;
  • Je bespreekt met externe samenwerkingspartners (zoals gemeente, politie, zorg- en welzijnsinstellingen) casuïstiek en problematiek;
  • Je zet leefbaarheidsenquêtes uit en ontwikkelt op basis van de resultaten hiervan leefbaarheids- en participatie-initiatieven, waarbij je ook tijdens de uitvoering een verbindende rol vervult;
  • Je ondersteunt intern andere afdelingen, onder andere bij grootschalige vastgoedprojecten, complexe incasso-problematiek en bij toewijzing van kwetsbare doelgroepen;
  • Je bespreekt samen met je collega’s van team Verhuur instroom vanuit bijzondere doelgroepen en voert intakegesprekken;
  • Je werkt in teamverband, samen met 2 andere gebiedscoördinatoren en 2 gebiedsbeheerders, aan sociale impact voor onze bewoners.

Dit vragen wij

  • Je bent enthousiast en werkt met positieve energie.
  • Je bent een goede teamspeler maar kan ook prima zelfstandig werken.
  • Je beschikt over een HBO-opleiding (binnen het sociaal domein).
  • Je hebt kennis van huurrecht.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, die afgestemd zijn op je gesprekspartner.
  • Je  hebt minimaal paar jaar functiegerichte werkervaring.
  • Je bent actiegericht, standvastig en een stevige gesprekspartner.
  • Je hebt een sociaal-maatschappelijk hart.


Wie zijn wij

Clavis verhuurt ongeveer 2.500 woningen in Terneuzen en Sluiskil. Wij staan voor het bieden van een goede en betaalbare woning in een prettige en veilige woonomgeving en gaan voor een klanttevredenheid van 8,5. Wij zijn een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is. We volgen de koers van het ondernemingsplan 2024-2028 ‘Werken aan Woongeluk’. Samen met zo’n 30 collega’s zetten wij ons hier dagelijks voor in.  Eén van onze doelstellingen voor de komende jaren is het realiseren van sociale impact in onze wijken. We willen graag een positieve bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van onze huurders. Dit doen we op basis van het gedachtengoed ‘Positieve Gezondheidheid en Leefomgeving’. De hierin genoemde zes pijlers vormen de basis voor onze wijkplannen.

Hoe werken wij samen
Clavis heeft een open en informele cultuur. Bij ons staat werkgeluk centraal, omdat we geloven dat gelukkige medewerkers niet alleen productiever zijn, maar ook met meer passie en plezier hun werk doen. We willen graag dat onze medewerkers ons een 8,5 geven.  Veel gezellige rituelen ondersteunen en stimuleren de onderlinge samenwerking.

Onze kernwaarden zijn onze leidraad bij wat wij doen: 1. Samenwerken en elkaar helpen, 2. Klantgerichtheid, 3. Openheid, 4. Lol, plezier en enthousiasme en 5. Eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Je krijgt alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Dit bieden wij

Je krijgt een afwisselende en dynamische werkweek, waarin je echt iets kan betekenen voor de huurder en je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je werkweek zelf in te richten. Zo werk je vandaag op kantoor, ga je morgen op huisbezoek bij een bewoner of werk je vanuit huis.

  • Een zelfstandige functie in een compact en enthousiast team binnen een besluitvaardige werkomgeving (de lijnen zijn kort in onze organisatie)
  • Veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling
  • Een jaarcontract met zicht op een vast contract
  • Het salaris varieert van € 3.748  tot  €  4.727,- bruto per maand (schaal H CAO Woondiensten) afhankelijk van ervaring en opleiding, exclusief 8% vakantietoeslag op basis van 36 uur per week.
  • Een eindejaarsuitkering van 2% van het jaarsalaris
  • Naast het salaris bieden wij een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
  • 189,9 verlofuren met de mogelijkheid om extra dagen te kopen of verkopen (op basis van 36 uur)
  • Een goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve verzekeringen
  • Een smartphone en laptop van de zaak

Solliciteer nu!
Word jij enthousiast van deze functie en van onze organisatie? Solliciteer dan via vacaturesclaviscc. We zien je sollicitatie met motivatie en cv graag uiterlijk 4 oktober tegemoet.
Voor vragen kun je contact opnemen met Nita Kramer, manager Klant&Wijken, tel. 06-82454873)


“Woongeluk gaat niet alleen over een goede woning, maar ook over een fijne buurt, waar leefbaarheid en veiligheid voorop staan. Samen met bewoners en partners in de wijk werken we er hard aan, dat onze bewoners blij zijn met hun wijk,  daar doen we het voor"  - Katja, Gebiedscoördinator

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.