Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Functiesoort:

Techniek


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Maintec BV

Spuistraat 104

4381 HT Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0118-440199



www.maintec.nl

Vacaturenummer:

V202409190002

Solliciteer

Bankwerker

Maintec BV - Ritthem

Einddatum: zaterdag 19 oktober 2024

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij onze opdrachtgever in Ritthem, een gerenommeerde en onafhankelijke scheepswerf die bekend staat om zijn hoogwaardige vakmanschap en klantgerichtheid. De werf is een plek waar vakmensen zoals jij zich kunnen onderscheiden in hun vakgebied, omringd door collega’s die net zo gepassioneerd zijn over hun werk als jij. Kom jij werken als Bankwerker in Ritthem?

Functieomschrijving

In deze functie werk je als medior bankwerker aan diverse mechanische projecten aan boord van schepen. Je bent verantwoordelijk voor het demonteren, reviseren en opnieuw monteren van diverse werktuigen. Dit omvat onder andere het trekken en plaatsen van schroefassen en het uitvoeren van gerelateerde technische werkzaamheden. Je werkt nauw samen met een team van ervaren collega’s om ervoor te zorgen dat elk schip weer volledig operationeel de werf verlaat.

Functie-eisen

Wij zoeken een medior bankwerker met aantoonbare ervaring in het scheepsherstel en -onderhoud. Je hebt een scherp technisch inzicht en kunt zelfstandig werken aan complexe klussen. Verder verwachten we van je dat je flexibel bent, een hands-on mentaliteit hebt en goed kunt samenwerken in teamverband. Ervaring met het werken aan scheepswerktuigen is een pre, evenals kennis van de relevante veiligheidsvoorschriften.


Klaar om deel uit te maken van ons team? Solliciteer vandaag nog en zet de volgende stap in jouw carrière als bankwerker in Ritthem!

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons krijg je de kans om je verder te ontwikkelen en mee te werken aan indrukwekkende projecten. Je krijgt de kans om te werken aan uiteenlopende projecten in een groeiend bedrijf met een goede reputatie in de scheepsbouwindustrie. Naast een prettige werkomgeving waarin collegialiteit en persoonlijke groei centraal staan, bieden wij jou het volgende voor de functie van Bankwerker in Ritthem:

  • Salaris: Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen de € 2.700 en € 3.750, afhankelijk van jouw ervaring;
  • Stabiele baan: Een vaste aanstelling met uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Vakantiedagen: 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen per jaar;
  • Vakantiegeld: 8,33% vakantietoeslag;
  • Reiskostenvergoeding: € 0,23 per kilometer;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen met opleidingen en cursussen;
  • Innovatief werken: Een moderne werkplek waar innovatie en duurzaamheid voorop staan.

Bekijk locatie