Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Flexibel



Contactgegevens

Adres:

Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team Recruitment Amarijn

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202409180037

Solliciteer

Verzorgende IG of Helpende Plus (voor in de nachtdienst) Oranjehof/PPP

Amarijn - Oranjehof en Pablo Picasso Plein

Einddatum: zondag 17 november 2024

Ben jij onze nachtbraker met een hart voor zorg?
Bij Amarijn zoeken we een zorgheld die de nachten wil waken over onze bewoners. Heb jij als Helpende Plus of Verzorgende IG een passie voor het verzorgen van mensen en wil je de nachten doorbrengen in een rustige, vertrouwde omgeving? Dan ben jij precies wie we zoeken voor onze locaties Oranjehof en Pablo Picasso Plein!

Jouw uitdaging
Als Helpende Plus of Verzorgende IG ben jij ’s nachts een onmisbare schakel in het welzijn van onze bewoners. Terwijl zij slapen, zorg jij voor de nodige rust en veiligheid. Of het nu gaat om een zachte aanraking, een geruststellend gesprek of een medische handeling – jij bent er. Wanneer een bewoner even onrustig is en uit bed komt, weet jij met jouw kalmte en zorgzaamheid precies hoe je hen terugbrengt naar een goede nachtrust.

Daarnaast voer je controles uit en begeleid je bewoners waar nodig, terwijl je altijd de persoonlijke benadering in gedachten houdt. Jouw zorg reikt verder dan de basis; je draagt bij aan hun welzijn, ook in de nachtelijke uurtjes.

Jouw team en werkplek

Je nachtdiensten worden flexibel verdeeld over onze locaties Oranjehof in Oost-Souburg en Pablo Picasso Plein in Vlissingen. Beide locaties ademen de warme en huiselijke sfeer die Amarijn biedt. Hoewel je zelfstandig werkt, kan er altijd worden teruggevallen op een verpleegkundige collega.

De verpleeghuizen hebben het Internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.

 

Wie zoeken wij? 

  • Je bent in bezit van een diploma Verzorgende IG (niv. 3) of het diploma Helpende (niv. 2) met medicatiemodule.
  • Je bent BHV geschoold of bereid dit te volgen.
  • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
  • Je hebt een warme, geduldige en zorgzame benadering die je inzet voor zowel cliënten als collega’s.
  • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.
  • Je bent vaardig met de computer.

 

Wij bieden

  • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een passend salaris volgens voor Verzorgende IG FWG schaal 35 (max. € 3.337,94) op basis van 36 uur) en voor Helpende Plus FWG schaal 30 (max. € 3.088,94) op basis van 36 uur).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen teamleiders Jolanda Joziasse en Patricia Wouters, te bereiken via 0118-448600.

Ben jij onze nachtheld?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie