Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Productie


Functiesoort:

Techniek


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Maintec BV

Spuistraat 104

4381 HT Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0118-440199



www.maintec.nl

Vacaturenummer:

V202409180031

Solliciteer

Elektromonteur industrieel

Maintec BV - Hoek

Einddatum: vrijdag 18 oktober 2024

Bedrijfsomschrijving

Dit installatiebedrijf is een gevestigde naam in de regio Zeeland. Met meer dan 60 medewerkers zijn ze gespecialiseerd in industriële installatietechniek. Van ontwerp tot onderhoud, zij doen het allemaal zelf. Voor hun team zoeken ze een zelfstandige elektromonteur die goed kan omgaan met de dynamiek van een fabrieksterrein. In deze functie krijg je de vrijheid om jouw expertise in te zetten en te werken aan uitdagende projecten. Kom jij werken als elektromonteur?

Functieomschrijving

In deze rol in Hoek, heb je als zelfstandig elektromonteur veel verantwoordelijkheid. Je hebt invloed op je eigen planning en bepaalt de prioriteiten op de werkvloer. Van het opsporen en oplossen van storingen tot het opleveren van nieuwe installaties in bedrijfspanden en fabrieken. Preventief onderhoud aan kasten, panelen, motoren en beveiligingsinstallaties behoort ook tot je takenpakket. Je werkzaamheden vinden plaats op diverse locaties zoals fabrieken, controlekamers en facilitaire gebouwen.


Elke dag is anders: de ene dag los je een complexe storing op, de andere dag lever je een compleet nieuwe installatie op. Veiligheid staat altijd voorop, zeker bij werkzaamheden in besloten ruimtes of in het hart van de fabriek, waarbij je nauw samenwerkt met een veiligheidskundige.

Functie-eisen

Naast je technische vaardigheden, is het belangrijk dat je het leuk vindt om met mensen te werken. Je hebt dagelijks contact met klanten en collega's. Verder breng je het volgende mee in de rol van Elektromonteur in Hoek:

  • MBO niveau 3(+) diploma in Elektrotechniek of Installatietechniek;
  • Praktische ervaring met elektrotechnische installaties;
  • In het bezit van een VCA-basiscertificaat (NEN3140 is een pre);
  • Rijbewijs B.

Ben jij klaar om je kennis en vaardigheden in te zetten binnen een afwisselende en uitdagende werkomgeving? Solliciteer dan nu en word onze nieuwe elektromonteur industrieel!

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in de industriële elektrotechniek. Na een detacheringsperiode van één jaar bieden we je een vaste aanstelling binnen een stabiel, groeiend bedrijf. Daarnaast kun je in de rol van elektromonteur in Hoek rekenen op:

  • Een aantrekkelijk salaris tussen de € 2.700 en € 3.200 (afhankelijk van ervaring);
  • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Pensioenopbouw via het STiPP Pensioenfonds;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per gereden kilometer;
  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Bonussen voor het aandragen van nieuwe collega's;
  • Opleidings- en cursusmogelijkheden om je verder te specialiseren in jouw vakgebied.

Bekijk locatie