Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

24 tot 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€3244 - €4409



Contactgegevens

Adres:

N.V. Westerscheldetunnel

Westerscheldetunnelweg 1

4454 PD Borssele

Nederland


Postadres:

Postbus 303

4460 AS Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Conzuela Brink

088-9969000



www.westerscheldetunnel.nl

Vacaturenummer:

V202409180016

Solliciteer

Als tunneloperator bewaak en bedien je de Westerschelde- en Sluiskiltunnel en houd je de omliggende wegen in de gaten. Je komt te werken in onze verkeerscentrale, welke 24-uur per dag bezet is. Je houdt met camera’s en systemen toezicht op de (verkeers) veiligheid. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het nemen van de juiste veiligheids- en verkeersmaatregelen en vervult een rol in de communicatie met o.a. de hulpdiensten. Daarnaast zorg je voor een vlotte doorstroming op de wegen en op het Tolplein.  

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je start je dienst met een overdracht van je collega. Daarna ga je aan de slag: staan er vandaag nog werkzaamheden gepland? Of zijn er andere bijzonderheden waar je rekening mee moet houden? Tussendoor houd je beide tunnels en de omliggende wegen in de gaten. Dan komt er een melding binnen. Een hoogtedetectie. Een te hoog voertuig wil de tunnel passeren. Je handelt deze melding snel en adequaat af en gaat door met je werk.

 

Het is even rustig maar dan komt er weer een melding binnen, je kijkt op de camera’s en ziet dat er een incident heeft plaatsgevonden in de Westbuis. Je houdt je hoofd koel en schakelt snel. Je sluit de tunnel af en alarmeert de hulpdiensten. Ook stel je de weginspecteur op de hoogte. Daarna licht je andere collega’s in zoals communicatie en de calamiteitencoördinator. Je schakelt tussendoor continue met de hulpdiensten en de weginspecteur over de voortgang en afhandeling van het incident en volgt hierbij strikte veiligheidsinstructies op om alles veilig te laten verlopen. Als alles achter de rug is en de tunnel weer volledig open is voor het verkeer drink je samen met je collega’s een kopje koffie en nemen jullie samen het incident nog een keer door.

 

Wat verwachten we van jou:

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau.
  • Je houdt overzicht in stressvolle situaties en weet de juiste prioriteiten te stellen.
  • Je kunt snel schakelen en multitasken en neemt de juiste beslissingen in geval van incidenten en calamiteiten.
  • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en hebt bij voorkeur enige kennis van de Engelse en Duitse taal.
  • Je hebt een hoge mate van flexibiliteit in werktijden.
  • Je beschikt over eigen vervoer, gezien de bereikbaarheid van de werkplek.

 

Wat bieden we jou?

  • Een mooie opleiding tot tunneloperator.
  • Een verantwoordelijke baan met veel afwisseling.
  • We bieden je ruimte om te leren en te groeien waarbij we vertrouwen op jouw deskundigheid. Het eerste half jaar zal in het teken staan van je opleiding tot tunneloperator. Deze opleiding wordt volledig intern gegeven.
  • Een salaris ingedeeld in de WST schaal 6. Het salaris bedraagt tussen de €3.244,= en €4.409,= bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Dit bedrag is exclusief onregelmatigheidstoeslag.
  • Afhankelijk van jouw voorkeur kun je gemiddeld 24 tot 36 uur per week werken in ploegendienst (24 uur per dag).

 

De Westerscheldetunnel als werkgever?

De N.V. Westerscheldetunnel is een bijzonder bedrijf, dat is geworteld in de Zeeuwse klei. Tot onze taken behoren de tolinning, het verkeers- en incidentmanagement en het onderhoud en beheer van de Westerscheldetunnel, de Sluiskiltunnel en de wegen die daarbij horen. De N.V. Westerscheldetunnel, of de WST zoals wij het intern noemen, is een open 24-uurs organisatie, die zich kenmerkt door plezier en kwaliteit in het werk met korte lijnen en aandacht voor elkaar.

 

Tolvrij en jouw carrière bij de WST

Misschien heb je gehoord dat de Westerscheldetunnel gedeeltelijk tolvrij wordt en denk je: wat voor effect heeft dit op mijn loopbaan? Weet dan dat de organisatie N.V. Westerscheldetunnel tot 14 maart 2033 blijft bestaan, zo ook de verkeerscentrale en de daarbij behorende functies. Ook als de tunnel gedeeltelijk tolvrij is, blijft het onverminderd belangrijk om het verkeer in goede banen te leiden.

 

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ilona Markusse, Manager Tolinning, Verkeers- en incidentmanagement, telefoonnummer 06-12011857.

Direct solliciteren?
Als je geïnteresseerd bent in deze functie, verzoeken wij je uiterlijk 29 september een motivatiebrief met CV te sturen (bij voorkeur per e-mail) naar Ilona Markusse, email: solliciteren@westerscheldetunnel.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.