Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202409180002

Solliciteer

P&O Businesspartner recruitment

Emergis

Einddatum: woensdag 02 oktober 2024


**_Ben jij proactief, resultaatgericht en zie je het als een uitdaging om onze recruitmentstrategie naar een hoger niveau te tillen? Dan komen wij graag met je in contact!_**


Wat ga je doen

Als Recruitment business partner zijn je taken en verantwoordelijkheden gevarieerd en veelomvattend:

- Je bent in de lead bij het door ontwikkelen en implementeren van onze recruitmentstrategie. Denk daarbij aan:
- Verbeteren van de werving- en selectieprocedures (van meerjarige strategische personeelsplanning, sourcing, arbeidsmarktcommunicatie tot inzet assessments).
- Je voert de regie op de inzet van externe wervingspartijen. Je kijkt daarbij kritisch naar het huidige inzet, en adviseert aan de hand van je bevindingen management en directie. Dit alles werk je samen met je collega’s uit in beleid en heldere werkwijzen.
- In samenwerking met onze communicatieafdeling ga je aan de slag met arbeidsmarktcommunicatie en rol je diverse wervingscampagnes uit.
- Uitvoering geven aan onze nieuwe interne richtlijnen t.a.v. inzet Zzp’ers.
- Je adviseert en ondersteunt management, directie en leidinggevenden bij complexe vacatures.
- Je neemt deel of geeft leiding aan recruitment- en P&O-gerelateerde projecten.


Samen aan de slag

Emergis is een brede maatschappelijke organisatie voor mentale gezondheid en welzijn. Jaarlijks ondersteunen we zo’n 13.000 mensen met uiteenlopende uitdagingen op het gebied van mentale gezondheid, verslaving, wonen, werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Dat gebeurt door ongeveer 1.400 medewerkers op vijftig locaties in Zeeland. We werken bij mensen thuis, in (mentale) gezondheidscentra, huisartsenpraktijken, wijkcentra, klinieken, beschermende woonvormen, opvanglocaties en werkleerbedrijven. Steeds minder afhankelijk van tijd en plaats en zo digitaal mogelijk in alles wat we doen.

++Mens, Kwaliteit & Ontwikkeling++
De afdeling Mens, Kwaliteit en Ontwikkeling (MKO) is volop in beweging en continu bezig om haar dienstverlening te verbeteren. De afdeling is o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van het personeels- en opleidingsbeleid.

Het verder uitbouwen en professionaliseren van onze werving & selectie inspanning is daarin één van onze speerpunten. Daarbij willen we de transformatie maken naar een afdeling met regie op het werving- en selectieproces en die vanuit deskundigheid en creativiteit managers en teamleiders adviseert en ondersteunt. Dit met de doelstelling (en daaruit volgende KPI’s) om o.a. de inzet van wervingsbureaus en zzp-kosten  terug te brengen.

Als Recruitment Business Partner ben je op strategisch en tactisch niveau gesprekspartner voor de Raad van bestuur, directie en Management op het gebied van Werving en Selectie. Je werkt hierin nauw samen met de (Recruitment)-consulenten.


Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als Recruitment Business Partner bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

- Een functie in schaal FWG 60. Het salaris begint met € 4.541,-en eindigt op € 5.335,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
- De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
- Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
- Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een ontwikkeltraject naar de functie van strategisch business partner en een breed aanbod aan E-Learning.
- Thuiswerkmogelijkheden volgens het thuiswerkbeleid.


Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

- Je beschikt over academisch werk- en denkniveau of je bent in het bezit van een vakgericht hbo diploma aangevuld met een vervolgopleiding op post-hbo niveau
- Je hebt ruime werkervaring in een soortgelijke functie (bijvoorbeeld Senior/Corporate Recruiter, Talent Acquisition Specialist of HR-adviseur met werving en selectie in het takenpakket)
- Ervaring in een commerciële rol aan de bureauzijde is een pré
- Aantoonbare ervaring met het opzetten en uitrollen van creatieve wervingscampagnes en wervingsprocessen
- Uitgebreide kennis van de nieuwste wervingsmethoden en -technieken
- Je hebt ervaring met strategische personeelsplanning
- Je ziet in transformatie een uitdaging en je voelt je thuis in een omgeving waarin je steeds weer getriggerd wordt op zoek te gaan naar wat de situatie nodig heeft
- Je weet te overtuigen en hebt goede onderhandelingsvaardigheden
- Je bent ondernemend ingesteld en kunt omgaan met KPI’s
- Je bent zowel verbaal als schriftelijk goed onderlegd en je bent in staat om te gaan met tijdsdruk en tegengestelde belangen.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Werk jij mee aan onze droom

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?

Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Margitta Rodrigues das Chagas - Meerman (teamleider P&O) via 06 15 34 85 34.