Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Energie, Gas, Water


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uur

Flexibel


Salaris indicatie:

€3000 - €4653



Contactgegevens

Bezoekadres:

Stedin

Blaak 8

3011 TA Rotterdam

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Patricia Post

06-27275280



www.stedin.net/werken-bij/ons-werk

Vacaturenummer:

V202409170032

Solliciteer

Tekenaar Autocad

Stedin

Einddatum: donderdag 17 oktober 2024

 

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s. We zoeken een alternatief voor gas. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Denk hierbij o.a. aan zonnepanelen op daken, zonneparken en windparken. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Tegelijkertijd zien we op de arbeidsmarkt een tekort aan technici, willen we de kwaliteit van ons werk verbeteren en moet onze efficiëntie omhoog. De realisatie van onze hoogspanningsstations is dus van groot belang.

Voor onze locatie in Goes zijn we daarom ook op zoek naar een Tekenaar Autocad / Detail Engineer Autocad. 


Nu straks en ver in de toekomst ben jij als Detail Engineer de onmisbare schakel. Want zonder jou, geen stroom! 

Jij bent verantwoordelijk voor het secundaire ontwerp binnen projecten in hoog- midden spanningsstations. Dit doe je niet alleen, samen met lead engineer en engineers maak jij de secundaire tekeningen. 

Jij zorgt ervoor dat er volgens de afgesproken kwaliteitseisen, richtlijnen en planning wordt gewerkt, zodat het ontwerp tijdig en kwalitatief of orde is. Door jou kan de uitvoering veilig te werk gaan met de gemaakte (secundaire) detail ontwerpen. Tijdens de uitvoeringsfase van het project heb jij contact met monteurs en uitvoerders en wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn, ga je op locatie kijken om te kijken wat er aan de hand is. Zo lever je bij Stedin een belangrijke bijdrage aan energie die ook rekening houdt met de toekomstige generaties. En daar mag je best trots op zijn. 

Collega Detailengineer Robert Jan vertelt je graag welke werkzaamheden hij doet: 

We werken binnen Zakelijk Complex in projectteams, samen met de engineers ben ik verantwoordelijk voor het maken van het secundaire detailontwerp (tekeningen). Met inputdocumenten als een I/O lijst (input/output lijst) en nog een aantal documenten en standaarden ga ik aan de slag om binnen projecten het Rood/Blauw pakket te maken. Dit zoveel mogelijk zelfstandig. Als ik er niet uit kom, kan ik schakelen met collega detailengineers en de engineers van het project. Sommige dagen ga je ook naar de project locatie om iets uit te zoeken wat niet goed op tekening staat, dit doe je dan samen met iemand van de uitvoering. Dit om een zo compleet uit te voeren ontwerp te krijgen dat aan alle eisen voldoet. 

Wat ik zo leuk vind aan deze functie is dat ik er continue voor moet zorgen dat alles met elkaar klopt op tekening. Zodat de monteurs op een correcte en veilige manier alles kunnen verwijderen en aansluiten. Daar krijg ik energie van.  
 
Binnen de afdeling is er ook ruimte voor verbeteringen en innovatie, ook hier mag ik in meedenken om zo de kwaliteit en efficiëntie te verbeteren. Zo blijft het afwisselend en interessant. 

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Jij werkt graag samen met je collega’s en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zeker als het gaat over kwaliteit, kosten en voortgang van het werk wat jij oplevert. Ook ben je resultaatgericht, zelfstandig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Jij pakt nieuwe dingen snel op en komt graag met vernieuwende ideeën.  

Wat jou verder onze nieuwe Detail Engineer Autocad maakt? 

  • Minimaal MBO werk en denkniveau;

  • Je hebt affiniteit of kennis van Autocad en het verwerken van asset data. Of bent bereid om je hiervoor op te leiden. 

  • Als je kennis hebt van Elektra, hoogspanning, de infrawereld en/of de netbeheerders is dat natuurlijk erg handig!

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. 

  • Je bent bereid tot het werken op diverse locaties en het bijwonen van project overleggen. 

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Zakelijk Complex (Hoogspanning) binnen de vakgroep Engineering & Advies. Je team bestaat uit 30 collega’s. Hard werken en hart voor het werk hebben en de successen samen vieren, dat is werken als Detailengineer Autocad  bij Stedin. En, zie je de oplossing niet? Er is altijd iemand die je op weg helpt met een verfrissend inzicht. 

In deze functie werk je deels vanuit huis, deels op onze kantoorlocatie in Goes, de plek waar jij je collega’s ontmoet. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek. Ben jij binnenkort ook onderdeel van dit team?

Mooie arbeidsvoorwaarden
Die wil je hebben

Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten?

Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, weet je meteen waar je aan toe bent:

  • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je minimaal een bruto maandsalaris van €3.068,97 obv fulltime en maximaal €4.653,23, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.

  • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je een alvast voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.

  • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in het volgende Stedin Voetbaltoernooi?

  • Volgens ons Stedin@Work concept werk je 50% thuis en 50% op kantoor, wel zo flexibel. Wij zorgen voor jouw thuiswerkfaciliteiten, een thuiswerkvergoeding en reizen naar kantoor doe je met je OV vrij-abonnement waarmee je ook privé onbeperkt mag reizen! Kom je met de auto, dan krijg je van ons een reiskostenvergoeding.

Daar komt dit nog bovenop:

  • Werken bij Stedin betekent werken bij een world-class workplace. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega’s.

  • Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega’s, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jouw talent écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf.  

Alle voordelen en arbeidsvoorwaarden van werken bij Stedin op een rij? Die vind je via onderstaande knop.