Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

Geen


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Klantenservice, Callcenter, Receptie


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Flexibel


Regio:

Schouwen-Duiveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Summio Parc Aquadelta

Hageweg Het Centrum 269

4311NS Bruinisse

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Pierre Oomes

0111481940



www.summio.nl/vacatures

Vacaturenummer:

V202409170022

Solliciteer

Bijbaan Receptie

Summio Parc Aquadelta - Bruinisse

Einddatum: donderdag 17 oktober 2024

Wat ga je doen?

Jij bent als medewerker op de receptie het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je verwelkomt hen met een glimlach en doet er alles aan om de gasten in de watten te leggen tijdens hun verblijf. Regelmatig hebben onze gasten diverse vragen en deze beantwoord jij met plezier, heel makkelijk met alle informatie tot je beschikking en collega's die je overal mee kunnen helpen! Daarnaast verricht je dagelijks receptie- en administratieve werkzaamheden om ervoor te zorgen dat niets vergeten wordt. Denk hierbij aan het inchecken van de gasten in het systeem, hen de sleutel overhandigen en het verstrekken van informatie over het park en de omgeving. Geen dag is hetzelfde op de receptie en deze variatie maakt het juist nog leuker!

 

Waar kom je te werken?

Je komt terecht in een gezellig en hecht receptieteam welke onder de hoede van de Front Office Manager valt en dagelijks wordt aangestuurd door de Teamleider Front Office op het prachtige Summio Parc Aquadelta. Samen met zo'n 50 andere collega's op de diverse afdelingen wordt er gezorgd voor een onvergetelijk verblijf voor onze gasten. Met onze verschillende faciliteiten is verveling bij onze gasten geen optie, het park bezit namelijk over gezellig centrumplein waar het animatie dagelijks voor entertainment zorgt. Daarnaast is er ook een gezellig restaurant en Grand Café, een recent gerenoveerde bowlingbaan en een heerlijk warm binnenzwembad. Het park ligt aan het Grevelingenmeer waar alle vormen van watersport mogelijk zijn. Maar ook als je van wandelen of fietsen houdt, is dit de ideale plek. Natuurlijk bevindt zich op het park ook een supermarkt, fietsverhuur en snackbar. Zo zijn onze gasten tijdens hun vakantie overal van voorzien!

 

Wat heb jij Summio te bieden?

Je wordt enthousiast van blije gasten en daar doe je graag samen met het receptieteam een stapje extra voor. Ook heb je een dienstverlenende en gastvrije instelling. En verder:

  • Ben je flexibel beschikbaar; overdag, maar ook in de avonden, in de vakanties en in de weekenden;
  • Heb je goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en ook enige kennis van het Duits en Engels;
  • Kennis van diverse geautomatiseerde reserveringssystemen is een pré;
  • Heb je een flinke dosis tact en discretie; gevoelige informatie is bij jou in vertrouwde handen.

 

Wat heeft Summio jou te bieden?

Je komt te werken in een gezellig en collegiaal team! Je krijgt de ruimte om mee te groeien en mee te denken. En er is meer:

  • Een salaris gebaseerd op jouw leeftijd, waarbij je je vakantiegeld en vakantie uren niet los opbouwt maar direct met je salaris op je rekening ontvangt;
  • Een contract met flexibele uren;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per km, vanaf 10 km enkele reis;
  • Gratis warme maaltijd als je 's avonds werkt;
  • Collectieve zorgverzekering;
  • Gezellige en collegiale werksfeer;
  • Een goed inwerkprogramma;
  • Een gunstige personeelsboekingsregeling.

 

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Stuur ons jouw cv en motivatiebrief via de button Solliciteer nu. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk locatie