Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Overig


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Saman Groep

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Linda de Winter

0111 240 558



werkenbijsamangroep.nl

Vacaturenummer:

V202409170015

Solliciteer

Aankomend Servicemonteur Klimaattechniek

Saman Groep - 4301RZ, Zierikzee

Einddatum: zaterdag 16 november 2024

Salarisindicatie: € 2.429,00 - € 3.609,00

Ben jij klaar voor een uitdaging waarin je binnen 100 dagen zelfstandig servicemonteur wordt? Grijp deze kans bij Saman Groep en start in november 2024 met onze op maat gemaakte opleiding tot gecertificeerd servicemonteur. Als aankomend servicemonteur leer je niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar maak je ook deel uit van een innovatief team dat de toekomst van duurzame energie vormgeeft. Spreekt dit jou aan? Reageer dan nu en ontdek een wereld vol technische mogelijkheden!

Dit bieden wij jou
  • Een goed salaris
  • 26,3 vakantiedagen per jaar
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Korting op onze producten en diensten
  • Meewerken aan duurzame wereld
  • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

Wat verwachten wij van een Aankomend Servicemonteur Klimaattechniek
Als aankomend servicemonteur bij de Saman Groep start je elke werkdag met een kop koffie en het bekijken van je planning. Je weet precies wat je te wachten staat: van het uitvoeren van onderhoud aan cv-ketels tot het oplossen van storingen bij airconditioners en warmtepompen. Jouw expertise zorgt ervoor dat klimaatinstallaties van onze klanten altijd optimaal functioneren.

Je eerste klus van de dag is bij een klant thuis, waar je een cv-ketel controleert. Je voert een grondige inspectie uit, meet alles zorgvuldig na en zorgt ervoor dat eventuele storingen direct worden opgelost. Alles wordt nauwkeurig gedocumenteerd in een rapport zodat er een duidelijk overzicht is van de staat van de installatie.

Later op de ochtend ga je naar een andere klant waar een airconditioner gerepareerd moet worden. Je onderzoekt het probleem, vervangt indien nodig onderdelen, en zorgt ervoor dat de airco weer soepel draait.

In de middag staat er een grotere uitdaging op de planning: een warmtepomp die niet optimaal werkt. Je onderzoekt de instellingen, voert indien nodig software-updates uit en stelt de installatie opnieuw af. Gedurende de dag heb je regelmatig contact met je werkvoorbereider om ingewikkelde vraagstukken te bespreken en tot de beste oplossingen te komen.

Naast je dagelijkse werkzaamheden, krijg je bij ons ook de kans om jezelf verder te ontwikkelen door middel van een opleidingsprogramma. Dit programma bestaat uit intensieve begeleiding in de praktijk, waarbij je leert van ervaren monteurs. Daarnaast is er een theoretisch gedeelte waarin je de onderliggende theorie leert en diverse certificaten behaalt, zodat je jezelf continu blijft verbeteren.

Dit ben jij
  • Je hebt een technische achtergrond of affiniteit met techniek;
  • Je hebt minimaal MBO-3 werk- en denkniveau;
  • Je bent leergierig, proactief en hebt oog voor detail;
  • Je bent communicatief vaardig en werkt graag in teamverband;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent oplossingsgericht en kunt snel schakelen in verschillende situaties.

Dit ga je doen
Je wordt opgeleid tot volwaardig servicemonteur voor klimaatsystemen:
Als aankomend servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan diverse klimaatinstallaties, zoals cv-ketels, airconditioners en warmtepompen. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de optimale werking en betrouwbaarheid van deze systemen. Je voert periodieke controles uit, lost storingen op en zorgt voor een professionele oplevering van elk project. Jouw werk draagt direct bij aan de tevredenheid van onze klanten en ondersteunt onze missie om hoogwaardige klimaatoplossingen aan te bieden.

Bekijk locatie