Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Talent voor Zeeland

Edisonweg 37e

4382 NV Vlissingen

Nederland


Postadres:

Wildbaan 31

4386 GD Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Marty de Jonge

06-46778317



www.talent-voor-zeeland.nl/

Vacaturenummer:

V202409170013

Solliciteer

Trainee Beleids- en Projectondersteuning

Talent voor Zeeland - Vlissingen

Einddatum: zaterdag 26 oktober 2024

Trainee Beleids- en Projectondersteuning

Ben jij net afgestudeerd en wil jij impact maken binnen een eigentijdse, innovatieve (ouderenzorg)organisatie die volop in ontwikkeling is? Als trainee Beleids- en Projectondersteuning krijg je bij Amarijn de kans om zowel op beleidsniveau mee te denken, als een actieve rol te spelen in het coördineren van projecten.  

Waarom een traineeship?

Ben je klaar om te ontdekken hoe jij impact kan maken in Zeeland? Wil jij jezelf blijven uitdagen en in no-time ontwikkelen? Dan is het traineeship van Talent voor Zeeland iets voor jou! Leren door te doen, talenten te ontwikkelen waarvan je nog niet wist dat je ze had, je specialiseren in een vakgebied of juist verkennen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Gedurende 1,5 jaar ga je aan de slag bij Amarijn in Middelburg, waar je de kans krijgt om zowel op beleidsniveau mee te denken, als een actieve rol te spelen in het coördineren van interne projecten. Daarnaast volg je het traineeprogramma van Talent voor Zeeland met een hechte groep trainees, gericht op persoonlijke ontwikkeling, sociale vaardigheden en inhoudelijke trainingen en workshops. Tevens krijg je de kans om andere Zeeuwse organisaties te leren kennen en te werken aan vraagstukken die ertoe doen. Zo geef je een kickstart aan jouw carrière!

Zin om aan te slag te gaan? Dit traineeship start in oktober!

Waarom werken bij Amarijn?

Werken bij Amarijn betekent bijdragen aan een organisatie die is ontstaan uit de krachtenbundeling van WVO Zorg en Zorgstroom. Amarijn staat voor een frisse, positieve en mensgerichte organisatie, waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Met ruim 3.100 medewerkers en 800 vrijwilligers wordt er iedere dag met toewijding gewerkt aan het bieden van cliëntgerichte zorg en ondersteuning, maar ook aan het bieden van een omgeving waarin iedereen wordt gewaardeerd, tevreden is en zich thuis voelt.

Wat ga je doen als trainee Beleids- en Projectondersteuning?

Als trainee bij Amarijn krijg je de kans om verschillende facetten van de organisatie te ontdekken en te leren. Je draait mee op de beleidsafdeling, waar je een bijdrage levert aan de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening. Je leert ontwikkelingen vertalen naar beleid en krijgt de kans om op tactisch en strategisch niveau mee te denken. Tegelijkertijd ondersteun je het projectenbureau bij de coördinatie van interne projecten, van aanvraag, tot plan van aanpak, uitvoering en borging in de organisatie. Je gebruikt hiervoor de project methode van Amarijn. Vervolgens draag je bij aan het verbeteren van projectprocessen. Deze veelzijdige functie biedt je de mogelijkheid om strategische inzichten te ontwikkelen, operationele vaardigheden op te bouwen en actief mee te denken over de toekomst van Amarijn.

Waar zijn we naar op zoek?

Voor de functie van trainee Beleids- en Projectondersteuning zijn we op zoek naar een proactieve, analytische en leergierige starter. Je hebt affiniteit met de zorg en hebt interesse in zowel strategisch beleid als operationele processen, en je voelt je prettig in een dynamische omgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Daarnaast ben je enthousiast, nieuwsgierig en een echte teamplayer! Je vindt het gaaf om de organisatie in te gaan en je kan goed schakelen tussen verschillende teams en niveaus binnen de organisatie.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde, Bestuurskunde of Organisatiewetenschappen;
  • 0 à 2 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent bereid te investeren in je eigen ontwikkeling;
  • Je hebt vooral heel veel zin om aan de slag te gaan!

 

Wat staat er tegenover?
Een carrière kickstart met benefits zullen we maar zeggen. Zo zien de benefits eruit:

  • Een uitstekend salaris;
  • De kans om jouw interesses verder te ontdekken, je talenten optimaal te ontwikkelen en daarmee je ambities invulling te geven;
  • Onderdeel van de Talent voor Zeeland community die je in contact brengt met verschillende organisaties, professionals en evenementen;
  • De kans om impact te maken samen met een hechte groep trainees.

 

Pak jij deze kans?

Ben je geïnteresseerd in dit traineeship? Stuur dan jouw CV en motivatie naar sollicitaties@talent-voor-zeeland.nl of bel voor vragen naar programmamanager Marleen via 06-46778316.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie