Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

ICT, Telecom

Zakelijke dienstverlening

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Bezoekadres:

Maxxton

Kousteensedijk 5

4331 JE Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Career @ Maxxton.com

0118-671010



www.maxxton.com

Vacaturenummer:

V202409170007

Solliciteer

Senior Financial Controller

Maxxton - Kousteensedijk 5, 4331 JE Middelburg

Einddatum: zaterdag 16 november 2024

Ken je Siblu, Roompot, Landal, Molecaten en RCN al? Super goed! Deze prachtige organisaties werken namelijk allemaal met Maxxton. Via onze Software-as-a-Service (SaaS) voor vakantieparken, campings en vakantiehuizen worden er jaarlijks 1.500.000+ reserveringen op een uiterst efficiënte wijze verwerkt via het cloud-based platform. Binnen Maxxton Software hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld en volledig geïntegreerd zoals onze Customer Care module, Webmanager en veelvoud aan koppelingen via de open REST API en de Operations App voor de technische en huishoudelijke dienst.

Wij zijn de ontwikkelaars van toonaangevende functionaliteiten en zijn dé strategische partner van onze klanten en dagelijks in gesprek om processen te automatiseren en efficiënter in te richten en daarmee fouten te voorkomen en kosten te besparen.

Nu we marktleider in Nederland zijn, groeien we verder richting Europees marktleider. We hebben grote ambities en vragen jou om mee te groeien met Maxxton als onze:

Senior Financial Controller

Groei je mee met Maxxton als onze Senior Financial Controller?

In deze functie vanuit ons hoofdkantoor in Middelburg stel je op alle niveaus kritische vragen. Je beschikt over een scherpe, analytische blik en kijkt over projectgrenzen heen. Daarbij zorg je met een overkoepelend perspectief voor het inzichtelijk maken en verbeteren van de bedrijfsprestaties. Verder denk je mee hoe de financiële processen en informatievoorziening optimaal ingericht kunnen worden. Binnen het Finance team werk je samen met een Senior Controller, Junior Controller en Administratief Medewerkers. Met inzichten, adviezen en analyses sta je als sparringpartner direct in verbinding met de directie en ervaart de ondernemersgeest die daarbij hoort.

Als Senior Financial Controller stel je het management in staat om de organisatie optimaal te leiden en waar nodig bij te sturen. Als sterke communicator, weet je gemakkelijk te schakelen tussen verschillende afdelingen, organisatielagen en verschillende stakeholders tijdig te informeren en te enthousiasmeren over jouw observaties en mogelijke innovaties. Wij hebben een hoge groeiverwachting en daarom vele groeimogelijkheden.

Een bedrijfskundig financieel expert met groot verantwoordelijkheidsgevoel

  • Vanuit business naar de cijfers kijken en dit vertalen naar een accurate en tijdige maandrapportage voor het management en de aandeelhouders.
  • Medeverantwoordelijk voor het continu verbeteren van de financiële processen en optimalisatie van werkprocessen
  • Verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekeningen en bijdragen aan de audit
  • Verzorgen van een snelle en slimme informatievoorziening t.b.v. (bij)sturing en beheersing
  • Sparringpartner op het gebied van fiscale zaken, regelgeving, verzekeringen en de toepassing daarvan binnen de Maxxton groep (Nederland, UK, USA, Frankrijk en India)


Kenmerken van onze collega Senior Financial Controller

  • Afgeronde WO opleiding in bedrijfseconomische of financiële richting
  • Relevante 4+ jaar werkervaring in een vergelijkbare functie op (Senior) Controller-niveau
  • Ervaring in accountancy is een pré
  • Hands-on, no-nonsense mentaliteit met IT affiniteit
  • Energieke en flexibele persoonlijkheid die snel resultaten weet neer te zetten
  • Analytisch vermogen gecombineerd met een pragmatische instelling
  • Ervaring met Exact Online en Sigma Conso zien we als een pré 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

Ben jij de versterking voor ons Finance team waar we naar op zoek zijn?

Neem dan contact met ons op en je zou zomaar snel bij ons op kantoor kunnen zijn om te praten over de mogelijkheden. Stuur je CV en begeleidende motivatie naar career@maxxton.com of via onderstaande solliciteer-button. Voor verdere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ramon van Loon (HR Manager) via +31(0)118 671010.

Bekijk locatie