Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

VMBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Dienstverband:

Traineeship


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202409160070

Solliciteer

Talent voor de zorg

SVRZ

Einddatum: dinsdag 01 oktober 2024

Heb jij talent om in de zorg te werken? Solliciteer dan op deze vacature. Je kunt aan de slag zonder zorgdiploma binnen de SVRZ locaties op Walcheren en De Bevelanden. Om na te gaan of de zorg iets voor je is, start je met een oriënterende periode. Dat kan ook naast je baan.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Als jij talenten hebt zoals zorgzaam, signalerend en zorgvuldig dan is deze vacature iets voor jou. Je wordt ingezet op een groepswoning waar cliënten met dementie of cliënten met lichamelijke beperkingen wonen. Gedurende een af te spreken periode oriënteer je hoe het is om te werken in de praktijk. Dit kan ook naast je baan. Uren zijn bespreekbaar tussen 12 en 28 uur per week.

Je start met een introductie en de basistraining ondersteunend zorgverlener. De training duurt in totaal 3,5 dag. De lestijd is tevens werktijd. In de training leer je o.a. de omgang met de cliënt en ondersteuning te bieden in de zorg en bij activiteiten.

Na de oriëntatieperiode ga je verder met de training individuele basiszorg van 4 maanden. In deze periode werk je dag- en avonddiensten, van maandag t/m zondag. Het rooster is 3 maanden van te voren bekend. Na het behalen van deze training krijg je een contract voor onbepaalde tijd als ondersteunend medewerker zorg. In deze functie verricht je huishoudelijke taken en zelfstandig de basiszorg, zoals wassen en aankleden van cliënten. Daarnaast ondersteun je de zorgmedewerkers met allerlei werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het klaarleggen van materialen, het voorbereiden en begeleiden bij maaltijden, koffie schenken, het opruimen van spullen, het doen van kleine activiteiten zoals de krant lezen of een spelletje doen. Je kunt in het zorgplan lezen wat het beste is voor de cliënt. Wanneer er signalen zijn, bijvoorbeeld van onveilige situaties, ben jij degene die het doorgeeft aan de zorgmedewerkers. Bij het schoonmaken weet je de richtlijnen van hygiëne te volgen.

GEVRAAGD

  • Talent om in de zorg te werken
  • Hart voor de zorg

AANBOD

  • Bij aanvang bruto maandsalaris € 2.400,-- op fulltime basis (CAO-VVT)
  • Bruto maandsalaris ondersteunend medewerker zorg maximaal € 2.847,02 op fulltime basis (FWG 20)
  • Contract voor 12 tot 28 uur per week
  • Na het behalen van de training contract voor onbepaald tijd
  • Een leuke baan in een prettige werkomgeving
  • Doorgroeimogelijkheden naar helpende (plus) of verzorgende IG
  • Kosten voor de training/scholing worden vergoed