Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

GGD Zeeland

Westwal 37

4461 CM Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 345

4460 AS Goes

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling HRM

0113-249400



www.ggdzeeland.nl

Vacaturenummer:

V202409160065

Solliciteer

Procesondersteuner PMR

GGD Zeeland - Goes

Einddatum: woensdag 16 oktober 2024

Alleen samen maken we onze ambities waar! 

Met ruim driehonderd collega’s werken wij dagelijks aan het voorkómen van ziekte, niet aan het behandelen daarvan. Onze ambitie is om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. We zetten ons in voor alle inwoners van Zeeland. Dit doen we namens de dertien Zeeuwse gemeenten en natuurlijk samen met onze partnerorganisaties.  

 

Ben jij de nuchtere en zakelijke ingestelde procesondersteuner, met een proactieve houding naar de klanten van de afdelingen Beroepsvaccinaties, reizigersvaccinaties en vaccinaties op maat? Heb je affiniteit met de preventieve gezondheidszorg en ben je flexibel en klantvriendelijk? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega voor de functie van 

 

Procesondersteuner PMR  

(Preventieve Maatregelen Risicogroepen) 

Voor 25,2 uur per week  

 

Wat ga je doen? 

Je ondersteunt de afdeling PMR in de breedste zin van het woord. Het is een veelzijdige functie waarin je de volgende werkzaamheden uitvoert: 

  • Je zorgt voor het voorraadbeheer, inkoop en verkoop van de vaccins, producten en medicatie.  
  • Je behandelt en sorteert de vragen uit de postbus.  
  • Je verwerkt laboratorium uitslagen en verstuurt ze. 
  • Je stelt facturen op voor bedrijven en zorgt dat de betalingen worden gedaan. 
  • Je coördineert de massavaccinatie van scholen en bedrijven, gaat mee op locatie en zorgt voor de administratieve afhandeling.  
  • Je organiseert vergaderingen en bijeenkomsten, stelt agenda’s op en maakt notulen. 
  • Je stelt rapportages op.  

 

Wie zoeken wij? 

Wij zoeken iemand met een mbo 4 diploma of gelijkwaardig, die accuraat kan werken, kundig is met Officeprogramma's, met name Excel en kan (leren) werken met het vaccinatieregister.  Werkervaring in de gezondheidszorg en/of affiniteit hiermee is een pré. Gezien het werkveld en het contact met klanten binnen en buiten de GGD beschik je over goede communicatieve vaardigheden. De werkdagen zijn bespreekbaar, waarbij de voorkeur uitgaat naar de ochtenden. 

 

In wat voor team kom je te werken? 

Je komt te werken in het team Preventieve Maatregelen Risicogroepen (PMR) ofwel Beroepsvaccinaties, Reizigersvaccinaties en Vaccinaties op Maat. Dit is een zelfstandig team met ervaren collega’s die elkaar ondersteunen en uitdagen. Het is een dynamische afdeling, die commercieel werkt. De afdeling bestaat uit verpleegkundigen Maatschappij en Gezondheid en een arts die worden aangestuurd door een Teamleider. 
 

Wat bieden wij? 

Werken bij de GGD betekent werken in een veranderende organisatie met een informele sfeer en respect voor elkaar. We vinden aandacht voor veilig en gezond werken belangrijk, maar ook werkplezier en zelfontwikkeling. Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden waarmee je kunt werken aan jouw persoonlijke groei als professional. Zo maken we samen onze ambities waar.  

  

En verder: 

  • Bedraagt het salaris (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring) maximaal € 3.831, - (schaal 7) bruto per maand bij een fulltime dienstverband, volgens de cao SGO, peildatum 1 oktober 2024.   
  • Zal de aanstelling in eerste instantie zijn voor de duur van een jaar met de intentie deze later om te zetten naar een vast dienstverband.  
  • Bieden we jou een uitdagende baan voor 25,2 uur per week. 
  • De werktijden zijn flexibel en wij hebben een hybride thuiswerkbeleid dit ter bevordering van jouw werk-privébalans. 
  • Jouw standplaats is Goes. 
  • Krijg je een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget boven op je loon. Het betreft een percentage van 17,05% van je jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je dit budget besteedt, bijvoorbeeld voor het uitbetalen als extra salaris, uitruilen van reiskostenvergoeding woon-werkverkeer of uitruilen van een sportschoolabonnement. 

 

GGD Zeeland kent geen vergoeding voor woon- werkverkeer. Wel is er de mogelijkheid gebruik te maken van de uitruilregeling vergoeding woon- werkverkeer via het IKB.  

Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).  

 

GGD Zeeland en crisis 

GGD Zeeland is een crisisorganisatie en staat 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat. Om dit te realiseren wordt gebruikgemaakt van piketfunctionarissen die naast hun dagelijkse werkzaamheden een nevenfunctie in de crisisorganisatie hebben. Bij een grote crisis en/of opschaling bestaat de mogelijkheid dat jij hierin ook een actieve rol krijgt, passend bij je functie, kennis en expertise. 

 

Meer weten? 

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Ans Lindenbergh - de Bruijn (Procesondersteuner PMR) tel. 06-10007701 of mail naar ggdreistmee@ggdzeeland.nl.  

 

Heb je algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan tijdens kantooruren contact op met HRM via telefoonnummer 0113 – 249 488 of via hrm@ggdzeeland.nl.  We helpen je graag verder! 

 

Enthousiast geworden? 

Past deze functie bij jouw ambities en denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan die van ons? Solliciteer dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 29 september 2024, via de knop "Solliciteren" hiernaast. Wij kijken ernaar uit om je sollicitatie te ontvangen. 

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

Bekijk locatie