Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

HR, Training, Opleiding


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Modoc

Welgelegen 2b

4691 SJ Tholen

Nederland


Contactpersoon:

Team Modoc

0166 - 744015



www.modoc.nl

Vacaturenummer:

V202409160048

Solliciteer

HR Medewerk(st)er

Modoc

Einddatum: woensdag 16 oktober 2024

 

Wat ga je doen?

Jouw nieuwe werkgever groeit hard en het aantal collega's dus ook. Om iedereen met plezier te laten werken is er extra power nodig, daarom ben jij hard nodig. 

Werken met plezier is één van de zaken die ontzettend belangrijk is binnen jouw nieuwe werkgever. Jij gaat als HR Medewerk(ster) samen met het HR-team aan de slag om als jouw collega’s met een lach naar het werk te laten gaan. Daarnaast vindt jouw werkgever het belangrijk dat ook jij elke dag met plezier naar hen toe rijdt. Daarom bieden ze je een hoop veelzijdigheid. 

Een voorbeeld van hoe jouw toekomstige werkdag eruit kan komen te zien:

Woensdagochtend, 07:30u. De werkdag begint. Om alles weer even op orde te krijgen, begin je met de registratie van de personeelsmutaties, het ziekteverzuim en de verlofplanning. Door jouw strakke organisatie ben je hier om 09:30u alweer mee klaar. Maar eerst een bakje koffie. Even lekker naar buiten met een paar collega’s om daarna weer vol goede moed verder te gaan. Voor de middag staan er nog twee overlegmomenten gepland. Eén met de teamleider van de zagerij om de behoefte voor nieuwe mensen door te spreken en één met je HR collega Wilma om het handboek door te spreken.

En toen was het alweer middag! 12:30, tijd om samen met collega’s even de benen te strekken en leuk om de andere collega’s van het kantoor even te spreken. Tijd om na te denken hoe we ervoor kunnen zorgen dat mensen buiten het bedrijf bij ons willen werken en hoe we zorgen voor behoud van collega’s. Employer branding klinkt jou dan ook bekend in de oren. Na het schrijven van de tofste vacatureteksten controleer jij de documenten en de gegevens van onze uitzendkrachten en voor je het weet is het alweer 15:00u. Nog even de personeelsvragen beantwoorden en jouw dag zit er alweer op.

Jij hebt één keer per week een overleg met de algemeen directeur en het HR-team. Zo laagdrempelig is dit bedrijf namelijk. Samen tillen jullie de interne HR-strategie naar een next level. Stop even! Vergeet ook vooral niet te lachen! Zoals je ondertussen weet, doen ze er alles aan om een plezierige werksfeer te creëren voor alle medewerkers. 
 

Hier ga je aan de slag

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om in een duurzaam én kwalitatief hoogwaardig gebouw te wonen of te werken tegen een betaalbare prijs, dat is de visie van jouw nieuwe werkgever. 

Samen met ca. 150 collega’s werk jij bij dit informele familiebedrijf met modern kantoorpand in Kapelle.
Jouw nieuwe werkgever is specialist op het gebied van houtskeletbouw, ruwbouw timmerwerk, gevelbekleding, houten kozijnen, steenstrips en conceptueel bouwen. ‘Laten we samen bouwen!’ is het motto en dit geldt niet alleen richting de klanten maar ook zeker voor alle collega’s. Binnen het bedrijf wordt ambitie en ontwikkeling gestimuleerd. 

Deze werkgever stond in 2021 in de Top250 groeibedrijven.
In 2022 werd het bedrijf genomineerd voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo.

Binnen de organisatie heerst een informele en collegiale sfeer. Jij past goed bij dit bedrijf als jij past bij de cultuur. Kernwaarden waarin jij je herkent zijn o.a. Ambitieus, Samen, Gezond Boeren Verstand en Doen. 

Uiteraard laten we je dit allemaal het liefst zelf ervaren als je hier op de koffie gaat voor die fijne kennismaking. 


Waar jij goed in bent

Jij bent een toevoeging aan het HR team met jouw kennis en kunde maar bovenal doordat je echt een mensenmens bent. Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan en staat te popelen deze kennis te delen met jouw teamgenoten. Verder herken jij je grotendeels in de volgende punten als HR Adviseur:

  • Je hebt minimaal mbo+ werk- en/of denkniveau; 
  • Jij bent bekend met Microsoft Office programma’s als Word en Excel; 
  • Je weet op de juiste manier te communiceren met collega’s en schept de juiste verwachtingen; 
  • Met jouw organisatorische vaardigheden zorg jij ervoor dat je alle taken die dagelijks bij je komen op kunt pakken en tijdig af kunt ronden. Want jij weet van aanpakken!

 

Wat wij jou bieden

Naast dat jij als HR Medewerk(st)er mag werken voor een supertof bedrijf waar jij de komende jaren jouw talenten en ambities zeker kwijt kan, mag jij je verheugen op het volgende: 

  • De leukste collega’s; 
  • Een goed salaris waarbij echt wordt gekeken naar wie jij bent en wat je meebrengt; 
  • Veel vrije dagen conform de Timmer CAO! En dat is belangrijk! Want naast hard werken, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie of vrienden ook zeker niet verkeerd; 
  • Mochten jouw interesses na verloop van tijd (deels) verschuiven, dan zijn er binnen het bedrijf genoeg doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden met hun eigen Academy; 
  • Er is een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. Er zijn tussendoor ook teamuitjes die georganiseerd worden door het bedrijf zelf. De klapper op de vuurpijl: Jij wordt uitgenodigd op de eindejaars-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt);


Ben jij de HR Medewerk(st)er die binnenkort met een glimlach op het gezicht naar binnen stapt? Stuur snel je cv naar Marissa Andries en we stellen je graag voor bij jouw nieuwe werkgever.