Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Handel, Groothandel


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Logistiek, Transport


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Adri&Zoon

Krab 17

4401 PA Yerseke

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeelszaken

0113-572087



adrienzoon.com

Vacaturenummer:

V202409160042

Solliciteer

Logistiek Administratief Medewerker

Adri&Zoon - Yerseke

Einddatum: woensdag 16 oktober 2024

Ben jij iemand die graag de touwtjes in handen houdt? Krijg je energie van contact met klanten en wil je werken in een dynamische logistieke omgeving waar geen dag hetzelfde is? Als Logistiek Administratief medewerker ben jij het gezicht van onze logistieke afdeling en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loop. Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Dan zoeken wij jou!

 

Wat ga je doen?

Als Logistiek Administratief Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en klanten, die bestellingen afhalen bij ons kantoor. Jij zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen en regelt met het logistieke team dat de bestelling op tijd klaarstaat. Ook voer je zelfstandig de administratie rondom de uitgifte, zodat deze altijd correct en volledig is.

Ook voor andere administratieve taken ben jij het eerste aanspreekpunt. Zo beheer jij de emballagestroom van A tot Z, behandel je de documentatie omtrent verschillende Export orders en controleer je dagelijks de THT data van de producten in het magazijn. Deze registratie deel je tijdig met je collega’s van de afdeling Verkoop, zodat zij hierop de verkoopplanning kunnen aanpassen. Tot slot waarderen wij het natuurlijk dat jij meedenkt over het verder optimaliseren van jouw eigen werkzaamheden. Zo werken we samen aan het beste resultaat voor de klant.

 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Vrijheid en verantwoordelijkheid: Een afwisselend takenpakket waarin je zelf je rol kunt vormgeven.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: Een goed salaris, pensioenopbouw en uitzicht op een vast contract.
  • Persoonlijke groei: Ruimte voor opleidingen en trainingen om jezelf te ontwikkelen.
  • Gezelligheid en welzijn: Heerlijke versbereide lunches in ons eigen bedrijfsrestaurant, gratis fruit en korting op je sportabonnement.
  • Leuke extra's: Een lekker broodje op vrijdagochtend, personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants met je collega's.

 

 Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken iemand met minimaal mbo werk- en denkniveau, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken, wanneer het nodig is. Verder is het belangrijk dat je

  • Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst, zowel in woord als geschrift;
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring hebt;
  • Sociaal, klantgericht en representatief bent;
  • Stressbestendig en flexibel bent in een dynamische omgeving;

Waar kom je terecht?
Je wordt onderdeel van een hecht team binnen een ambitieus familiebedrijf dat gespecialiseerd is in vis, schaal- en schelpdieren. In 41 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een totaalleverancier met klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk, maar we zijn erin geslaagd ons persoonlijk karakter te behouden. Je komt terecht in een informele en hechte werkomgeving waar iedereen nauw met elkaar samenwerkt.

 

Enthousiast?
Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Solliciteer dan door je motivatiebrief en CV te sturen naar hr@adrienzoon.com. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op

Bekijk locatie