Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

Geen


Branche:

Handel, Groothandel


Functiesoort:

Facilitair


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Tot 16 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Adri&Zoon

Krab 17

4401 PA Yerseke

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeelszaken

0113-572087



adrienzoon.com

Vacaturenummer:

V202409160040

Solliciteer

Schoonmaker Kantoor (Avond)

Adri&Zoon - Yerseke

Einddatum: woensdag 16 oktober 2024

Houd jij ervan dat alles er spic en span uitziet en zoek jij een baan die goed te combineren is met ander werk, school of hobby’s? Dan maken wij graag kennis met jou! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een echte aanpakker voor de avonduren!  

 

Wat ga je doen?

Als schoonmaker bij Adri & Zoon ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van de kantoren en de ruimtes op de benedenverdieping. Wanneer de meeste collega’s naar huis zijn, zorg jij ervoor dat de kantoren, de kantine en de kleedruimtes er weer brandschoon uit zien voor de volgende werkdag. De dag starten met een schone werkplek is namelijk het halve werk! Ook voor andere schoonmaakklusjes draai jij je hand niet om, want jij weet van aanpakken.

 

In deze functie is het belangrijk dat jij doordeweeks tussen 18:00 en 21:00 beschikbaar bent. Dit betekent dat je jouw werk goed kunt combineren met andere activiteiten.

 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Vrijheid en verantwoordelijkheid: Een afwisselend takenpakket waarin je zelf je rol kunt
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: Een goed salaris, pensioenopbouw en uitzicht op een vast contract.
  • Persoonlijke groei: Ruimte voor opleidingen en trainingen om jezelf te ontwikkelen.
  • Gezelligheid en welzijn: Heerlijke versbereide lunches in ons eigen bedrijfsrestaurant, gratis fruit en korting op je sportabonnement.
  • Leuke extra's: Een lekker broodje op vrijdagochtend, personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants met je collega's.

 

 

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zoeken we iemand die ’s avonds beschikbaar is en bij voorkeur al enige ervaring als schoonmaker heeft. Als je nog geen ervaring hebt mag je natuurlijk ook reageren. Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • Nauwkeurig bent en proactief te werk gaat;
  • Een echte teamplayer bent;
  • Je communicatief sterk bent en goede kennis hebt van de Nederlandse en/of Engelse taal;

 

Waar kom je terecht? 
Je wordt onderdeel van een hecht team binnen een ambitieus familiebedrijf dat gespecialiseerd is in vis, schaal- en schelpdieren. In 41 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een totaalleverancier met klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk, maar we zijn erin geslaagd ons persoonlijk karakter te behouden. Je komt terecht in een informele en hechte werkomgeving waar iedereen nauw met elkaar samenwerkt. 

 

Enthousiast? 
Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Solliciteer dan door je motivatiebrief en CV te sturen naar hr@adrienzoon.com. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op 

 

Bekijk locatie