Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Handel, Groothandel


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Adri&Zoon

Krab 17

4401 PA Yerseke

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeelszaken

0113-572087



adrienzoon.com

Vacaturenummer:

V202409160036

Solliciteer

Productmanager

Adri&Zoon - Yerseke

Einddatum: woensdag 16 oktober 2024

Heb jij een echte passie voor commercie, een overtuigende babbel en ben je op zoek naar een veelzijdige en verantwoordelijke functie? Dan is de functie van Productmanager jou op het lijf geschreven!

 

Wat ga je doen?

Als Productmanager speel je een belangrijke rol met een breed commercieel takenpakket. Jij bent namelijk samen met jouw collega verantwoordelijk voor zowel de inkoop als verkoop van ons diepvriesassortiment.

 

Jouw focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van langdurige relaties, waarbij je altijd gaat voor de producten van de hoogste kwaliteit. Jij weet als geen ander hoe je de leveranciers en klantaccounts blijvend moet binden en boeien, zowel vanuit kantoor als op locatie. De administratieve afhandeling heb je hierbij in eigen beheer. Ook neem je jouw collega’s van de andere commerciële teams proactief mee in de verkoop van het diepvriesassortiment naar hun eigen klantbestand. Doormiddel van jouw productkennis en uitstekende service weet je altijd de beste deal te sluiten.

 

Naast de dagelijkse operationele werkzaamheden denk je samen met je collega en afdeling Marketing proactief na over hoe je het diepvriesassortiment nog sterker als label op de markt kunt brengen. Zo maken jullie van de diepvrieshandel een volwaardige business binnen Adri & Zoon.

 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Vrijheid en verantwoordelijkheid: Een afwisselend takenpakket waarin je zelf je rol kunt vormgeven.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: Een goed salaris, pensioenopbouw en uitzicht op een vast contract.
  • Persoonlijke groei: Ruimte voor opleidingen en trainingen om jezelf te ontwikkelen.
  • Gezelligheid en welzijn: Heerlijke versbereide lunches in ons eigen bedrijfsrestaurant, gratis fruit en korting op je sportabonnement.
  • Leuke extra's: Een lekker broodje op vrijdagochtend, personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants met je collega's.

 

Wat vragen wij van jou?

Je hebt hbo werk- en denkniveau en bent klaar voor de volgende stap in een brede commerciële functie. Enige ervaring in een commerciële rol is vereiste. Verder is het belangrijk dat jij:

 

  • Bereid bent om te reizen, voor bijvoorbeeld relatiebezoeken of screening van nieuwe leveranciers;
  • Goede kennis hebt van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse taal is een pré;
  • Commercieel talent bezit en communicatief sterk en overtuigend bent;
  • Je thuis voelt in een professioneel maar informeel bedrijf met korte lijnen.

 

Waar kom je terecht? 
Je wordt onderdeel van een hecht team binnen een ambitieus familiebedrijf dat gespecialiseerd is in vis, schaal- en schelpdieren. In 41 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een totaalleverancier met klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk, maar we zijn erin geslaagd ons persoonlijk karakter te behouden. Je komt terecht in een informele en hechte werkomgeving waar iedereen nauw met elkaar samenwerkt. 

 

Enthousiast? 
Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Solliciteer dan door je motivatiebrief en CV te sturen naar hr@adrienzoon.com. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op 

Bekijk locatie