Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

Geen


Branche:

Overheid, Non-profit 


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Terneuzen

Stadhuisplein 1

4531 GZ Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 35

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Team P&O

14-0115



www.terneuzen.nl/

Vacaturenummer:

V202409160035

Solliciteer

Chauffeur

Gemeente Terneuzen

Einddatum: dinsdag 01 oktober 2024

Team Stadsservice heeft ruimte voor een chauffeur.

Jouw uitdaging

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende chauffeurswerkzaamheden. Hiervoor bestuur je een van de voertuigen die ons team ter beschikking heeft. We hebben o.a. voertuigen zoals zij,- of achterladers, waswagens, haakkraanauto’s, kolkenzuigers, spoelwagens en veegauto’s (snellopers). De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan je in het begin ook ingezet worden als belader/voorloper, zo leer je goed de routes binnen gemeente Terneuzen kennen! Daarnaast kun je als chauffeur ook ingezet worden voor calamiteiten, evenementen en gladheidsbestrijding. Deze werkzaamheden zijn vaak buiten de reguliere werktijd.

Jouw Team

Bij team Stadsservice werken 72 enthousiaste collega’s en daarnaast ook 20 enthousiaste externe collega’s. Zij houden zich onder meer bezig met de inzameling van afvalstoffen bij burgers en bedrijven, straatreiniging, gladheidbestrijding, ongediertebestrijding, logistieke dienstverlening, onderhoud aan straatmeubilair, rioleringen en wegen. Het team is onderdeel van de afdeling Realisatie en Beheer. Deze afdeling bestaat verder uit de teams Groen en Techniek. Bij deze afdeling werken in totaal zo’n 150 collega’s.

Jouw eigenschappen en competenties

Als chauffeur heb je een uitstekend richtingsgevoel. Je kent de verschillende kernen en wijken binnen onze gemeente. Je bent een echte teamplayer die klantgericht en-, kwaliteit gericht aan het werk gaat.

Verder beschik je over:

  • Minimaal een rijbewijs BC(E) en CCV/B (code 95);
  • Je bent flexibel in werktijden en werkdagen;
  • De bereidheid om piket diensten te draaien;
  • Technisch inzicht, je bent handig met machines en kan creatief meedenken in oplossingen.
  • Je hebt een certificaat voor de heftruck, autolaadkraan en ADR basis, het is geen vereiste maar wel een pré;
  • Je bent bereid een (vervolg)opleiding te volgen voor o.a. ongediertebeheersing en andere vaardigheden.


Ons aanbod

De gemeente Terneuzen is de grootste gemeente van Zeeland. Daar passen ambities bij van formaat en ingewikkelde keuzes. De ene na de andere uitdaging krijg je zo voorgeschoteld. Daar staat tegenover dat het zorgt voor een leuke en interessante afwisseling in je werk. En wij zorgen ervoor dat je volop de ruimte en het vertrouwen krijgt om dat op jouw manier te doen! In uitdagingen, flexibiliteit, opleiding en ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je daarom:

  • Een salaris van maximaal € 3327 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur (salarisschaal 5, cao gemeenten). Je beginsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bij goed functioneren, zetten we de arbeidsovereenkomst na één jaar om in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van het bruto jaarsalaris. Dit bouw je elke maand op. Je zet het budget naar eigen wens in. Bijvoorbeeld voor extra verlof, een fitness abonnement of extra salaris op het moment dat het jou goed uitkomt.
  • Een vergoeding voor je woon-werkverkeer van € 0,23 per gereisde kilometer en een thuiswerkvergoeding. 
  • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. We hebben een online leerplatform, Good Habitz, maar zijn ook benieuwd naar jouw persoonlijke wensen.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van pensioen, vergoeding van de tunnelkosten, verlof faciliteiten en gratis parkeermogelijkheid en toegang tot het zwembad.

 

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze Werken bij pagina. Laat je hier ook inspireren door verhalen van onze collega’s!

Solliciteer!

Pak je ruimte en stuur ons je sollicitatiebrief en cv via de knop ‘Solliciteren’. Wij bieden je de kans om je carrière bij ons een vliegende start te geven, of juist verder in te vullen met volop mogelijkheden!

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Wilfred Hulsman, Uitvoerder Stadsservice reiniging. Dat kan via tel.nr. 06-57105745 of e-mail w.hulsman@terneuzen.nl.

Solliciteren kan tot en met dinsdag 1 oktober 2024.