Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Facilitair


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€0 - €4835



Contactgegevens

Bezoekadres:

Veiligheidsregio Zeeland

Segeerssingel 10

4337 LG MIDDELBURG

Nederland


Contactpersoon:

HRM Veiligheidsregio

0118-421100



veiligheidsregiozeeland.nl

Vacaturenummer:

V202409160032

Solliciteer

Senior medewerker Facilitair

Veiligheidsregio Zeeland

Einddatum: woensdag 16 oktober 2024

Als je werkt bij Veiligheidsregio Zeeland lever je écht een maatschappelijke bijdrage aan een veiliger Zeeland. Onze regio is de op één na meest risicovolle Veiligheidsregio van Nederland. Van risico's op ongevallen met gevaarlijke stoffen tot aanvaringen met schepen. We zijn dan ook een dynamische organisatie die constant in beweging is. Om Zeeland veiliger te maken werk je met ruim 1200 (brandweer)vrijwilligers, externe partners en zo'n 250 directe collega's.


Dit ga je doen:

  • Je bent hoofdzakelijk bezig met het bereiken van een optimale balans tussen de wensen van de interne klant en de mogelijkheden van de facilitaire organisatie. De interne klanten zijn de circa 250 kantoormedewerkers, maar ook de circa 1200 brandweervrijwilligers of piketmedewerkers.
    Je werkgebied bevat de 64 brandweerposten, 2 boothuizen en de kantoorlocaties van Zeeland.
  • Je gaat met leveranciers of dienstverleners in overleg om de dienstverlening te optimaliseren of om opnieuw aan te besteden. Je gebruikt daarbij de input van de interne klant.
    Klanttevredenheid, servicegerichtheid en kwaliteit staan hierbij centraal.
  • Je bewaakt de werkvoorraad en overziet de kwaliteit van de Frontoffice servicedesk. Je doet voorstellen voor het (her)inrichten van systemen, procedures en werkwijzen. Daarnaast begeleid je de medewerkers van de Frontoffice servicedesk en de receptie bij werkinhoudelijke problemen en je vervult daarin een klankbordfunctie.
  • Je bent de contactpersoon/adviseur en dossierhouder als het gaat om een aantal verzekering gerelateerde vraagstukken.
  • Jij bent samen met je collega werkzaam in de backoffice. Je collega is gespecialiseerd in gebouwen en gebouwonderhoud en jij houd je voornamelijk bezig met de soft-services.

 

Team Facilitair bestaat uit 11 personen (exclusief inhuur), verdeeld over DIV, Inkoop, Receptie, Gebouwonderhoud, Frontoffice services en Backoffice.

Dit ben jij:

  • Je bent een fijne en gezellige collega die in staat is om plezier in het werk te hebben en te maken, maar ook iemand die zijn/haar verantwoordelijkheid pakt waar dat nodig is. Je bent flexibel, verbindend en je denkt in kansen. Je zoekt de samenwerking op, bent doelgericht en weet door ervaring wat klantgerichtheid betekent. Je krijgt energie van het motiveren van collega’s en het continu verbeteren van processen.
  • Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en beschikt over een afgeronde facilitaire opleiding. Verder heb je kennis van facilitaire systemen en minimaal 3 jaar ervaring in het gevraagde vakgebied.
  • Je onderscheidt jezelf niet alleen door de ervaringsjaren, maar juist door een combinatie hiervan met kennisniveau, organisatiesensitiviteit, zelfstandigheid en de instelling om permanent te blijven leren op de werkplek.
  • Verzekeringen en Hoofd BHV zijn naast de reguliere facilitaire taken een onderdeel van je werkzaamheden. Indien nodig word je hiervoor opgeleid.
  • Het is een pré als je naast deze hoofdbetrekking een nevenfunctie (zogenaamde “warme functie”) binnen onze organisatie wil gaan verrichten. Hiervoor kennen we verschillende functies die we graag aan je toelichten. Voor het uitvoeren van een nevenfunctie ontvang je een toelage.

 

Dit bieden wij:

Een leuke en boeiende baan bij een veelzijdige organisatie die steeds in ontwikkeling is. Je komt te werken in een team met ervaren en betrokken collega’s.

  • je bruto maandsalaris is gebaseerd op opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.835 (functieschaal 9), op basis van 36 uur per week;
  • je krijgt eerst een aanstelling voor één jaar die we na goed en volledig functioneren graag omzetten in een vaste aanstelling;
  • je hebt de keuze om binnen het tijdsvenster van 07:00 tot 22:00 uur je werkzaamheden uit te voeren. Ook behoort thuiswerken tot de mogelijkheid. Je werktijden en thuiswerken stem je af met je teamleden en je leidinggevende;
  • wanneer je thuiswerkt heb je recht op een thuiswerkvergoeding en wanneer je op kantoor werkt hanteren we een reiskostenvergoeding;
  • je ontvangt elke maand een flexibele toeslag ter hoogte van 18,63% van je schaalbedrag. Je kan dit opsparen, maandelijks uit laten uitbetalen of naar eigen wens inzetten voor onder meer het (ver)kopen van verlof, sportkosten, fietsregeling of zelfs verduurzamen van je woning. Wij kunnen deze laatste doelen jaarlijks collectief aanpassen naar de behoefte van dat moment;
  • de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAR UWO Veiligheidsregio’s per 1 mei 2024;
  • wij hanteren een gunstige pensioenregeling bij het ABP. Dit betekent dat wij ongeveer 2/3e van jouw pensioenpremie betalen;
  • we hebben een gunstige regeling als je bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering wil afsluiten die aanvullende dekking geeft bij gedeeltelijke of gehele arbeidsongeschiktheid.

 

Informatie:

Voor meer informatie kun je terecht bij Carel Peeters (teamleider Facilitair) via 06 53 70 07 69 of c.peeters@vrzeeland.nl.  
Voor informatie omtrent de procedure kan je terecht bij Thomas Ritico (HRM) via 06-30313885/

Enthousiast?

Pas jij in het profiel en wil jij je steentje bijdragen aan de veiligheid van de Zeeuwse samenleving? Stuur dan je sollicitatiebrief én curriculum vitae uiterlijk 27 september aan Veiligheidsregio Zeeland, t.a.v. team HRM via vacatures@vrzeeland.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 4 oktober 2024 te Middelburg.

 

Vóór indiensttreding wordt altijd een verklaring Omtrent het gedrag (VOG) gevraagd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.
Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.