Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overheid, Non-profit 

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Uren:

Flexibel


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Borsele

Stenevate 10

4451 KB Heinkenszand

Nederland


Postadres:

Postbus 1

4450 AA Heinkenszand

Nederland


Contactpersoon:

HRM Gemeente Borsele

(0113) 238383



www.borsele.nl

Vacaturenummer:

V202409160015

Solliciteer

Dorpshuisbeheerder de Zandlper Lewedorp

Gemeente Borsele

Einddatum: maandag 07 oktober 2024

Het dorpshuis vervult voor de gemeenschap een belangrijke sociale functie. Al voor vele jaren is het pand in gebruik als dorpshuis. Het dorpshuis staat ten dienste van alle inwoners van Lewedorp en omgeving en draagt bij aan de leefbaarheid voor jong en oud. Het dorpshuis biedt met gymzaal, een kleine zaal (die op te delen is) en een keuken met bar een onderkomen voor een heel scala aan activiteiten. Je hebt een basisinkomen vanuit het schoonmaken van het Dorpshuis (ong. 19,5 uur per week, uurloon €17,16 excl. BTW) dat aangevuld wordt met de exploitatie van het dorpshuis. Hiermee bedoelen we de verdiensten van de bar en keuken.

Je bent gastvrij, het visitekaartje en aanspreekpunt voor de bezoekers/gasten en daarnaast zorg je voor het netjes (schoon) en representatief houden van het gebouw. Je zorgt voor het klaarzetten van de benodigde opstelling van tafels en stoelen, je bent de gastheer of vrouw die de consumpties verzorgt. Je zorgt voor de schoonmaak van de zaal na verhuur. Je zorgt voor de voorraad. Je zorgt voor extra hulp als dit voor een activiteit nodig blijkt. Flexibel, ook in je werkdagen en –tijden. Werken in de weekenden en ‘s avonds is geen probleem.

Jij doet het
Zomaar een kijkje in jouw agenda als Dorpshuisbeheerder. Je opent het gebouw en zet alvast koffie want om 10.00 uur heb je een gesprek met 2 inwoners van de gemeente om het arrangement te bespreken voor hun 40-jarige bruiloft. Zij kiezen hoor het high-tea arrangement. Je gaat hier ’s middags verder mee aan de slag om de ruimte definitief te boeken en de wensen met betrekking tot de catering uit te werken. Hierna begin je aan het opstellen van de offerte. ’s Middags ga je aan de slag met de geplande schoonmaakwerkzaamheden.

Meer concreet? Jij houdt je bezig met het:

  • Ontvangen van de bezoekers/gasten gastvrij;
  • beheer verhuur zalen;
  • zorgen dat de ruimtes gebruiksklaar zijn;
  • opzetten en/of faciliteren van maatschappelijke activiteiten;
  • (terugkerende) schoonmaakwerkzaamheden;
  • verzorgen van consumpties tijdens verhuur;
  • voert horecawerkzaamheden uit;
  • verantwoordelijk voor openen en sluiten van het pand;
  • alle voorkomende werkzaamheden voortvloeiend uit de functie.

Met ons
Je bent zelfstandig ondernemer. Je hebt een gastvrije houding en bent verantwoordelijk voor het beheren en exploiteren van het dorpshuis. Er zijn nauwe contacten met de medewerkers van de gemeente Borsele.

Voor jou
Wij bieden een ZZP-overeenkomst.

Met jouw kracht
Jij bent representatief. De bewoners van Lewedorp stappen graag op je af en voelen zich uitgenodigd om een praatje te maken. Je bent organisatorisch sterk. Deze vaardigheid zet je in om alle afspraken tot in de puntjes goed in de praktijk uit te voeren. Flexibiliteit laat jij zien door je aan te kunnen passen aan de wensen en behoeften van de bewoners. En tot slot weet jij met jouw enthousiasme behoorlijk wat leven te blazen in het dorpshuis van Lewedorp en weet je het voor iedereen toegankelijk te maken en te houden!

Je hebt of bent bereid te behalen:

  • Verklaring Sociale Hygiëne;
  • Inschrijving Kamer van Koophandel als zelfstandige onderneming;
  • Bedrijfshulpverlening (BHV).

Maak jij het mogelijk
Zet je talent in en ontwikkel jezelf bij het Dorpshuis de Zandlôôper. 

Solliciteer op deze functie van Dorpshuisbeheerder. Dat doe je natuurlijk zo snel mogelijk, maar vóór 7 oktober 2024. De sollicitatiegesprekken staan gepland in de week van 14 oktober. Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen wanneer je reageert via de button “solliciteren” bovenaan de pagina”.

Eerst meer informatie over de vacature? Bel of mail met Gertjan van Driessche, beleidsmedewerker welzijnsaccommodaties, gvandriessche@borsele.nl of telefoon 06-31941131.