Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202409160001

Solliciteer

Basisarts TOPGGz kliniek eetstoornissen

Emergis

Einddatum: maandag 18 november 2024


**Wil jij aan de slag als basisarts op de TOPGGz kliniek eetstoornissen en onderdeel worden van een bevlogen team die hoog-specialistische zorg biedt? Ben jij de juiste persoon om kartrekker te worden en te bouwen aan een nog beter zorgproces voor cliënten met somatische uitdagingen passend bij een eetstoornis? Lees dan verder!**

**Je komt te werken in een organisatie die zo groot is dat je er veel kunt halen en klein genoeg om elkaar te kennen. En dat alles in een prachtige leef- en werkomgeving en de Zeeuwse kust binnen handbereik.**


Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend met ook aandacht voor somatische vragen rondom behandeling binnen eetstoornissen volwassenzorg.
- Je geeft, in nauwe samenwerking met de psychiater en of de verpleegkundig specialist, vorm aan de behandeling.
- Je voert somatisch onderzoek, consultaties en behandelingen uit.
- Je begeleidt/adviseert verpleegkundigen in het uitvoeren van het somatisch beleid.
- Je levert een actieve bijdrage in de psycho-educatie van cliënten.
- Je ontvangt supervisie van de psychiater.
- Je werkt samen in een multidisciplinair team.


Samen aan de slag

Bij de kliniek eetstoornissen bieden we hoogspecialistische derdelijns zorg en behandeling, met het keurmerk TOPGGz, aan cliënten met een eetstoornis. Het is een levensloopbestendig behandelprogramma, zodat de zorg niet onderbroken hoeft te worden bij het bereiken van de achtienjarige leeftijd. Dit wordt geboden door gemotiveerde en zorgzame hulpverleners. Samen met PsyQ en Youz, onze samenwerkingspartners uit de regio Rotterdam en den Haag, vormen wij het Eetstoornis-expertise Netwerk (Eén). Het zorgprogramma is aangesloten bij de Nederlandse Academie Eetstoornissen (NAE).

We behandelingen cliënten van binnen en buiten Zeeland. Het zorgaanbod bestaat uit ambulante en klinische (dag)behandeling. We bieden ook second opinion, consultatie en diagnostiek. We richten ons op behandeling, maar ook op het leren omgaan met ziektesymptomen. We gebruiken de methodiek Cognitieve Gedragstherapie - Eetstoornissen (CBT-E) en Specialist Supportive Clinical Management, waarbij het 'samen beslissen' vereisten zijn. Voor adolescenten wordt gebruik gemaakt van Family Based Treatment, de Meerdaagse gezinsdagbehandeling (MGDB) speelt hierin een cruciale rol. Het zorgprogramma biedt zorg op maat, onder andere schematherapie, EMDR en andere methodes om onderliggende problemen bij cliënten te behandelen.

Bij Emergis richten wij ons op het versterken van wat goed gaat en op het voorkomen van ziekte. Als iemand ziek is, zetten we onze behandeling en begeleiding in op het verbeteren van de mentale en lichamelijke gezondheid én op de manier waarop iemand in het dagelijks leven functioneert. Dat betekent dat we samen ontdekken wie iemand is, waar zijn of haar behoeften liggen en wat hij of zij kan.


Wat mag je van ons verwachten

Onze droom is een goede mentale gezondheid van alle inwoners van Zeeland. Dit zien wij als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en deze droom kan alleen samen met anderen worden waargemaakt. Want, een goede mentale gezondheid is van iedereen.

Jij gaat je samen met jouw collega’s, onze cliënten, familie, naasten en andere belangrijke partners inzetten voor een gezonde, mentaal veerkrachtige, inclusieve samenleving waarin iedereen welkom is en mee kan doen.

Jij krijgt salaris volgens de cao ggz in schaal 65. De salarisschaal begint met € 4.272,- en eindigt op € 6.504,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (niveau 1 december 2024).

We vinden het belangrijk dat jij je je werk goed kan doen en je kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij jou:
- een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw jaarsalaris;
- vakantiebijslag van 8%;
- 144 wettelijk verlofuren, 22 bovenwettelijk verlofuren en 35 levensfasebudget uren bij een 36-urige werkweek;
- een keuzesysteem die jou de mogelijkheid biedt om keuzes te maken in de samenstelling van je arbeidsvoorwaardenpakket door uitruil van bruto loonbestanddelen voor bepaalde netto doelen;
- pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
- reiskosten volgens onze regeling reis- en verblijfkosten;
- uitstekende administratieve ondersteuning waardoor je vooral bezig kunt zijn met het verlenen van zorg.

Morgen vraagt om nieuwe skills, daarom bieden wij jou verschillende e-learnings via Good Habitz om jezelf te blijven ontwikkelen.

Binnen Emergis werken wij met Positieve Gezondheid.


Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:
- Je bent BIG-geregistreerd arts en hebt een AGB-registratie.
- Je hebt ervaring en/of affiniteit met de doelgroep.
- Je bent creatief, flexibel, communicatief vaardig en bent stressbestendig.
- Je bent digitaal vaardig en zet E-health ondersteunende modules in tijdens de behandelingen waar het passend is.
- Je bent op de hoogte van passende richtlijnen en protocollen en kunt deze goed verwoorden en uitdragen binnen Emergis, bij de cliënten, diens naasten en verwijzers.
- Je hebt ervaring met complexe, somatische toestandsbeelden door verslavingsproblemen;

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.

Ben je physician assistent of verpleegkundig specialist? Dan ben je ook van harte welkom voor een informatief gesprek.


Werk jij mee aan onze droom

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?

Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Neem voor meer informatie contact op met Ilse van der Maale-Koster via 06 21 64 14 72.