Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

ZLM Verzekeringen

Cereshof 2

4463XH Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 70

4460 BA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Marjola van Heybeek

0113 - 238 277



werkenbij.zlm.nl

Vacaturenummer:

V202409130056

Solliciteer

Microsoft-VMware systeemspecialist

ZLM Verzekeringen - Cereshof 2 Goes

Einddatum: maandag 14 oktober 2024

We zijn een groeiend bedrijf met een breed IT-landschap. We zoeken voor ons team Operationeel Beheer twee Microsoft-VMware systeemspecialisten.

Verrassend persoonlijk
De wereld van verzekeringen staat bekend om zijn zakelijkheid en papierwerk. ZLM is daarin verrassend anders. Onze dienstverlening is heel persoonlijk. We nemen de tijd voor elke klant en de medewerkers hebben veel vrijheid in hun werk. Werken bij ZLM betekent samen met je collega’s werken aan de tevredenheid van klanten. Ons motto is: ‘U tevreden, wij tevreden’. Klanttevredenheid is dus heel belangrijk. Maar medewerkerstevredenheid net zo goed. We doen er alles aan om het beste uit iedereen te halen. Dat zien we ook terug in de hoge cijfers die medewerkers geven in tevredenheidsonderzoeken.

Wat maakt je functie als Microsoft-VMware systeemspecialist zo uniek
Als systeemspecialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, inrichten, aanpassen, beheren en beveiligen van informatiesystemen, data en de ICT-infrastructuur van ZLM. Je komt te werken in een technisch uitdagende omgeving. Je realiseert projecten van technisch plan tot de uitwerking ervan. Er zijn mooie uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging en risicomanagement. Ook het up-to-date houden van systemen is aan jou toevertrouwd. Denk verder aan systeemvernieuwing, automatisering van taken en het beheer van Microsoft 365. Ook speel je een rol in de vernieuwing van de IT-architectuur. Hiervoor ontwikkelen we bijvoorbeeld een nieuw technologisch platform op Microsoft Azure. De functie ontwikkelt zich in de toekomst in de richting van 'Cloud Engineer'. Kortom, heel afwisselend!

Waar kom je te werken
Onze IT-afdeling bestaat uit zo’n 35 medewerkers en is onderverdeeld in de teams; Operationeel Beheer, Projectenbeheer en de Servicedesk. Je komt te werken binnen team Operationeel Beheer met 16 andere collega’s. Je aandachtsgebieden zijn Windows server 2016/2022, Windows 10/11, Active Directory/Entra ID, Microsoft 365, Microsoft Azure, VMware vSphere 8 en Citrix systemen. Meewerken in consignatiediensten en werkzaamheden buiten kantooruren horen er bij. We zijn op zoek naar een collega die fulltime (38 uur) komt werken, maar een dienstverband van 32 of 36 uur is ook zeker bespreekbaar.

Hoe maak je het verschil
Je bent gedreven om je kennis uit te breiden en volgt technologietrends op de voet. Je werkt aan informatiesystemen die 24x7-diensten verzorgen. Door jouw bijdrage blijven de systemen optimaal draaien zonder risico’s voor onze bedrijfsvoering. Je houdt je graag bezig met technische vraagstukken. Je weet goed prioriteiten te stellen en brengt de uit te voeren werkzaamheden duidelijk in kaart. Daarnaast verlopen je activiteiten volgens planning, waarbij je de gewenste kwaliteit niet uit het oog verliest. Met je analytische vaardigheden weet je snel tot de kern van het probleem en met een oplossing te komen. Hierbij komt je kennis en ervaring van pas. Daarnaast ben je ook sociaal sterk en werk je graag in teamverband samen.

Je beschikt over:

  • Een relevante en afgeronde technische hbo-opleiding;
  • Kennis en ervaring met Active Directory, Windows (Server), Microsoft 365, Microsoft Azure, VMware vSphere en Citrix systemen;
  • Je woont op maximaal één uur reistijd van het kantoor in Goes.


Je bent in het bezit van de volgende certificaten of bent bereid deze te halen:

  • Azure Fundamentals;
  • Microsoft 365 Endpoint Administrator Associate;
  • VMware VCP Datacenter Virtualization 2023 (of nieuwer).


Als je in het verleden een Microsoft MCSA certificaat hebt behaald is dit een pluspunt. Ben je daarnaast breder georiënteerd, reageer dan vooral. Denk hierbij aan: NetApp storage oplossingen, Comvault Simpana, Cisco netwerken en/of VoIP systemen.

Wat wij jou bieden

  • Je salaris wordt gebaseerd op wat je meebrengt aan kennis en ervaring. Met een maximum van € 77.852,- bruto per jaar (schaal 5) voor een 38-urige werkweek. Dit is inclusief 8% vakantiegeld en een 13e maand.
  • Hier komt nog een eindejaarsuitkering bovenop. Deze kan iets variëren in hoogte, maar je mag er elk jaar op rekenen.
  • Daarnaast hebben we een hele gunstige pensioenregeling, waarvoor je slechts 2,5% pensioenpremie betaalt. Dit maakt dat we je een goed netto salaris bieden.
  • Bij ZLM doen we het samen, we kennen geen individuele beloningen.
  • ZLM kent een prettige en informele werksfeer. We staan altijd voor elkaar en onze klanten klaar.
  • Er is veel persoonlijk contact, met een open en transparante bedrijfscultuur.
  • We zorgen voor een goede werk-privé balans. We hebben gunstige verlofregelingen en werktijden. We werken niet met targets.
  • Aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Er zijn veel mogelijkheden voor het volgen van trainingen en/of opleidingen. We kennen een aantrekkelijke studieregeling.
  • Natuurlijk krijg je korting op de verzekeringen die je bij ZLM hebt afgesloten.


Spreekt de vacature jou aan?

Reageer dan meteen! Upload je motivatie met cv via de sollicitatiebutton. We kijken uit naar je sollicitatie en om met jou in gesprek te gaan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Martijn van der Bliek, teamleider Operationeel beheer. Zijn telefoonnummer is 0113 - 238 857.

Bekijk locatie