Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team Recruitment Amarijn

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202409130027

Solliciteer

Helpende Zorg en Welzijn Plus, Nieuw Sandenburgh

Amarijn - Nieuw-Sandenburgh

Einddatum: dinsdag 12 november 2024

Aan de rand van het schilderachtige stadje Veere bevindt zich Zorg- en Verpleegcentrum Nieuw-Sandenburgh. Deze gezellige locatie biedt 51 zorgappartementen en 30 appartementen voor verpleeghuiszorg, waar bewoners zelfstandig kunnen wonen, maar waar ook verpleeghuiszorg en dagbesteding beschikbaar zijn.

Voor verschillende afdelingen en teams binnen deze locatie zijn we op zoek naar collega's voor de functie van Helpende Zorg en Welzijn Plus, of mensen die bereid zijn dit Plus-certificaat te behalen. Voel jij je op je plek bij onze bewoners met dementie? Dan kun je aan de slag op de afdeling Rozenhof. Voel je je meer thuis op de somatische afdeling? Dan sluit je aan bij het team op Iepenhof. Je kunt ook werken op de afdelingen Valkenhof of Kruidhof, waar sommige bewoners nog goed kunnen aangeven welke zorg zij nodig hebben, terwijl anderen juist meer begeleiding en ondersteuning vragen. Bij Nieuw-Sandenburgh kun je je veelzijdigheid volop inzetten!

Als Helpende Zorg en Welzijn Plus zorg jij ervoor dat de dag van de zorgvrager goed kan beginnen door de persoonlijke verzorging. Daarnaast zorg je voor een passende dagbesteding waarbij de cliënt invulling kan geven aan interesses, hobby’s en een sociaal leven. In je werk staat centraal dat de cliënten de eigen regie zoveel mogelijk behouden. Dit realiseer je door een uitnodigende en energieke houding naar de cliënten toe. Je vindt het fijn om een prettige sfeer te creëren op de afdeling en je hebt plezier in het maken van contacten met familieleden en mantelzorgers. Als Helpende Zorg en Welzijn.

 

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn op niveau 2, met een Helpende Plus certificaat of bent bereid dit te behalen. Ben je bijna klaar met je opleiding? Dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.
  • Je hebt basiskennis van de meest voorkomende (chronische) ziektebeelden bij ouderen.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.
  • Er zijn doorgroeimogelijkheden, zoals het behalen van het Plus-certificaat of een opleiding tot Verzorgende IG-MZ!

 

Wat bieden wij?

  • Een salaris volgens de cao VVT, ingeschaald in FWG 25 voor de functie van Helpende Zorg en Welzijn. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring, met een maximum van € 3.003,86 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • of
  • Een salaris volgens de cao VVT, ingeschaald in FWG 30 voor de functie van Helpende Zorg en Welzijn Plus. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring, met een maximum van € 3.088,94 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • Vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Reiskostenvergoeding volgens de cao VVT.
  • Collectiviteitskorting als je een zorgverzekering hebt bij CZ of IZZ.
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie, zodat je verzekerd bent tegen financiële risico's bij arbeidsongeschiktheid.
  • Passen de uren niet bij jouw mogelijkheden? We gaan graag met je in overleg.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

 

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met de collega’s van Nieuw Sandenburgh via Jolanda Bogaard, locatiesecretaresse (telefoonnummer 06-10119319). Wordt er niet opgenomen? Laat dan een Whatsapp bericht achter of mail naar secretaressens@zorgstroom.nl

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Graag ontvangen wij jouw reactie! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanstellingsprocedure.

Bekijk locatie