Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

VMBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202409130023

Solliciteer

Medewerker wonen geriatrische revalidatie

SVRZ - Ter Schorre

Einddatum: woensdag 25 september 2024

Binnen SVRZ locatie Ter Schorre in Terneuzen is een vacature voor medewerker wonen op de afdelingen geriatrische revalidatie. Het betreft een dienstverband voor gemiddeld 18 tot 20 uur per week.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Je kan van maandag tot en met zondag ingeroosterd worden voor 4-, 6- of 8 uurs diensten. De werktijden liggen momenteel tussen 8.00 uur en 18.00 uur. Naarmate de zorgvraag van de cliënten verandert, kunnen deze tijden in de toekomst ook veranderen.

Op de afdelingen geriatrische revalidatie verblijven cliënten op tijdelijke basis. Zij krijgen zorg, na bijvoorbeeld een operatie of functionele achteruitgang. De zorg is specifiek gericht op herstel van functioneren en zelfredzaamheid. Gestreefd wordt naar een zodanig herstel, dat terugkeer naar de oude woonsituatie mogelijk is.

Als medewerker wonen zorg jij ervoor dat de kamers van de cliënten schoon zijn. Daarnaast ondersteun/stimuleer je de cliënten bij een beperkt aantal dagelijkse levensverrichtingen, zoals eten en drinken en verzorg je de maaltijden. Je bent in staat om het gesprek aan te gaan en benadert cliënten op een respectvolle manier. Daarnaast weet je cliënten te stimuleren en motiveren in hun revalidatie proces. Op termijn is het de bedoeling dat je lichte zorgtaken gaat verrichten, zoals ondersteuning bij wassen en aankleden en helpen bij toiletbezoek.

Door jouw flexibiliteit ben je in staat om soepel om te gaan met wisselende cliënten en werkzaamheden. Snel kunnen schakelen zonder prioriteiten uit het oog te verliezen, is dan ook geen probleem voor jou. Verder ben je een échte teamplayer die stevig in zijn/haar schoenen staat en geen gesprek uit de weg gaat.

GEVRAAGD

  • Ervaring in de ouderenzorg is een pré

AANBOD

  • Salaris ligt tussen minimaal € 2.311,57 en maximaal € 2.847,02 bruto per maand op fulltime basis, dit komt overeen met een uurloon van minimaal € 14,77 en maximaal € 18,19 (FWG 20)
  • Vast dienstverband voor gemiddeld 18 tot 20 uur per week
  • Een afwisselende baan in een prettige werkomgeving
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

Bekijk locatie