Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR ADRZ

088-1254781



www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202409120054

Solliciteer

Teamleider Beheer

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Goes

Einddatum: woensdag 25 september 2024

Wil jij een belangrijke rol spelen in bedrijfseenheid ICT & Informatiemanagement van een dynamisch ziekenhuis met volop aandacht voor digitalisering? Bij Adrz zoeken we een Teamleider Beheer die sturing en leiding geeft aan het team ICT Servicedesk (8 medewerkers) en aan het team Technisch applicatiebeheer (5 medewerkers). Het team ICT Servicedesk is onder andere verantwoordelijk voor het aannemen, registreren en afhandelen van incidenten en wijzigingen. Het team Technisch applicatiebeheer is belast met technische vraagstukken rond applicaties, zoals koppelingen tussen applicaties. De Teamleider Beheer speelt hierin een belangrijke rol en zorgt ervoor dat zijn/haar medewerkers optimaal kunnen functioneren en dat processen adequaat zijn ingericht. Tijd om je expertise in te zetten bij Adrz!

Verantwoordelijkheden
Als Teamleider Beheer ben je ook ITIL-coördinator, d.w.z. je monitort de ITIL-processen zoals incidentmanagement en geeft hier opvolging aan teneinde de dienstverlening te waarborgen. Je geeft leiding aan en coacht de hierboven genoemde teams. Je identificeert en implementeert verbetermogelijkheden en bevordert een positieve en productieve werkomgeving. Tevens zorg je voor goede afstemmingen binnen de bedrijfseenheid ICT & Informatiemanagement, binnen Adrz en met externe partijen zoals leveranciers van applicaties. Daarnaast:

  • Bereid en zit je onze Wijziging Advies Commissie (WAC) voor waarin wijzigingsaanvragen worden behandeld;
  • Sta je de interne klanten te woord bij vragen, opmerkingen, klachten ten aanzien van de afhandeling van incidenten en wijzigingen;
  • Onderhoud je contacten met leveranciers/derden over onder andere hun toegang tot onze systemen;
  • Ben je betrokken bij het inkoopproces van ICT-middelen.


Welkom bij de bedrijfseenheid ICT & Informatiemanagement
De teams ICT Servicedesk en Technisch applicatiebeheer maken onderdeel uit van de bedrijfseenheid ICT & Informatiemanagement. Je werkt nauw samen met andere teams binnen de bedrijfseenheid: Functioneel beheer, Databeheer, Technisch beheer en Projectleiders ICT. Daarnaast werk je samen met de andere afdelingen binnen het ziekenhuis.

Onmisbaar in de zorg
We zoeken een Teamleider Beheer die proactief, hands-on, nauwkeurig en oplossingsgericht te werk gaat. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent dienstverlenend ingesteld en hebt het vermogen om effectief samen te werken. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo-niveau;
  • Uitstekende kennis van de ITIL-processen en generalistische kennis van ICT;
  • Leiderschapservaring en ben je in staat om mensen mee te nemen in nieuwe manieren van werken.

 

Dit mag je van ons verwachten
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Teamleider Beheer bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 3.923,- en € 5.746,- (FWG 60) op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een jaarcontract voor 36 uur per week, met uitzicht op vast;
  • 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,16 per kilometer (max. 50 km enkele reis). Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding;
  • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie;
  • En een telefoon, laptop en de mogelijkheid om geregeld vanuit huis te werken.


Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met meer dan 2.000 medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Interesse?
Solliciteer dan zo snel mogelijk en zeker vóór 26 september 2024. Bij geschikte kandidaten kunnen er eerder gesprekken worden gepland. En daarna? Dan:

  1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons;
  2. Volgen de sollicitatiegesprekken met de sollicitatiecommissie;
  3. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.

 

Heb je nog vragen over deze mooie functie? Paul Roth (Chief Information Officer) beantwoordt ze graag. Je kunt hem bereiken via 06 – 12 80 18 29 en p.roth@adrz.nl. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088 125 47 81 of HR@Adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Bekijk locatie