Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR ADRZ

088-1254781



www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202409120053

Solliciteer

Programmamanager Passende Zorg

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Goes

Einddatum: zondag 29 september 2024

Adrz zoekt een Programmamanager Passende Zorg
Innoveren, enthousiasmeren, regisseren en verbinden! Zijn deze eigenschappen jou op het lijf geschreven en heb je een hart wat klopt voor de zorg in Zeeland? Dan zoeken wij jou voor de functie van programmamanager Passende Zorg. Adrz wil met Passende Zorg inspelen op de veranderende zorgvraag in Zeeland. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren Programmamanager die met het programma Passende Zorg de zorg in Zeeland toekomstbestendig maakt. Zo houden we de zorg in Zeeland toegankelijk samen met onze 2400 zorgprofessionals en 140 vrijwilligers. 

Met Passende Zorg wil Adrz medisch specialistische zorg in Zeeland toegankelijk houden
De zorg in Zeeland staat onder druk door een toenemende zorgvraag en een oplopend tekort aan zorgprofessionals. Dat vraagt om keuzes in welke zorg op welke manier en waar wordt aangeboden. Keuzes die ook samen met de patiënt moeten worden gemaakt. Samen beslissen over welke zorg passend is en hoe de zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt kan worden georganiseerd. Daarbij gaat passende zorg niet alleen over ziekte maar ook over gezondheid en zelfredzaamheid.  Passende zorg is binnen Adrz enige tijd geleden opgestart en heeft al wat ontwikkelingen ondergaan.  Zo heeft Adrz de afgelopen tijd haar projecten in het kader van Passende Zorg uitgebreid en is Passende Zorg nu toe aan een volgende fase. 

Jouw opgave
Als programmamanager Passende Zorg draag je verantwoordelijkheid voor de totale programma organisatie van de projecten gericht op Passende Zorg, niet alleen binnen Adrz, maar ook in nauwe samenwerking met andere zorginstellingen in de regio Zeeland.

Je werkt direct in opdracht van de Raad van Bestuur. Je neemt deel aan en ontvangt inhoudelijke sturing van de stuurgroep Passende Zorg. In opdracht van de stuurgroep zorg jij voor een goed werkende programmaorganisatie, speel je een cruciale rol in het realiseren en verantwoorden van de beoogde programma- en projectdoelen binnen begroting. Daarbij bevorder je de naleving van regelgeving en stimuleer je de regionale samenwerking met ZorgSaam en andere ketenpartners. 

Bovendien werk je nauw samen en stem je continue af met andere programmamanagers. De opgave vraagt van jou dat je de juiste balans weet te vinden tussen de belangen van alle stakeholders betrokken bij deze uitdagende opdracht. 

Jouw profiel
We zoeken voor deze boeiende en uitdagende functie iemand met een sterke persoonlijkheid en relevante ervaring en die op de hoogte is van landelijke projecten rondom de onderliggende programma’s Passende Zorg. De werkzaamheden variëren van het richting geven aan onze visie op (digitale) zorg, het (mee)denken en (mee)schrijven aan nieuwe ideeën en projecten tot het implementeren van initiatieven als projectleider. Je zoekt daarin ook actief de samenwerking met ZorgSaam. Ook het periodieke contact met de zorgverzekeraars waarin wij onze plannen en behaalde resultaten met hen delen is een onderdeel van de functie. Je enthousiasmeert zorgprofessionals om met ideeën te komen en helpt hen deze uit te werken. Je regisseert de implementatie van interessante en relevante projecten voor het ziekenhuis en stuurt op concrete resultaten en prestatie indicatoren. Je bent een kei in netwerken en verbinden en bent daadkrachtig. Je bent voor de Zeeuwse zorg coalitie het aanspreekpunt van ons ziekenhuis als het gaat om Passende Zorg. Je bent gewend om de rol van sparringpartner voor de raad van bestuur te vervullen. Je kunt goed samenwerken en weet consensus te creëren bij het management, de zorgprofessionals en medewerkers ten aanzien van de initiatieven en noodzakelijke aanpassingen in zorgprocessen rondom het programma Passende Zorg. Belangenverstrengelingen herken je en kun je overbruggen. Potentiële risico’s identificeer je tijdig en je kunt passende beheersmaatregelen nemen. Je stelt heldere kaders en weet daaraan vast te houden. Je bent iemand met een helicopterview en diepgaand strategisch inzicht die het overzicht en de rust bewaart en focus en structuur aanbrengt. Je bouwt aan goede samenwerkingsrelaties binnen en buiten het ziekenhuis en stuurt het complete programma aan. Je handelt altijd vanuit het beste voor de patiënt en wat goed is voor het ziekenhuis, straalt deskundigheid, vertrouwen en authenticiteit uit. 

Functie-eisen
Verder voldoe je aan de volgende belangrijke eisen:

  • Academisch/HBO+ niveau, bijvoorbeeld een bedrijfskundige of een bedrijfseconomische variant;
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met implementatie van digitale en innovatieve zorg;
  • Ervaring op managementniveau binnen de (ziekenhuis)zorg;
  • Kennis van en ervaring met bedrijfsvoering- en zorgprocessen;
  • Ruime ervaring met project-/ programma- en verandermanagement.


Dit mag je van ons verwachten:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 5.348,- en € 7.862,- (FWG 70) op basis van een 36-urige werkweek. 
  • Een nader overeen te komen inzet, we denken aan 0,5 – 1,0 fte.
  • Op fulltime basis 144 vakantie uren en 57 PLB-uren.
  • 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een goede pensioenregeling bij het PFZW.
  • Een reiskostenvergoeding die positief afwijkt van de cao. Reis je via de Westerscheldetunnel?   Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor   extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets.
  • Een ruim aanbod van opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie en word je in de gelegenheid gesteld om je vakkennis op peil te houden.


Werken in de zorg komt steeds dichterbij

De opdracht of aanstelling is voor de periode van het programma. De looptijd van dit programma is meerjarig en na afloop wordt samen met jou onderzocht welke andere (management)posities passend zijn voor een vervolg bij Adrz.

Sluitingsdatum: 29 september 2024

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Kemink, lid raad van bestuur, telefoonnummer 088 1255920

Bekijk locatie