Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Logistiek, Transport


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Bezoekadres:

Provincie Zeeland

Provinciehuis

Abdij 6 Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team P&O provincie Zeeland

0118-631011



www.zeeland.nl

Vacaturenummer:

V202409120040

Solliciteer

Tactisch wagenparkbeheerder

Provincie Zeeland

Einddatum: woensdag 02 oktober 2024

Kun jij processen moeiteloos optimaliseren en ervoor zorgen dat alles op wieltjes loopt? Dan is Provincie Zeeland op zoek naar jou!

Als Tactisch Wagenparkbeheerder ben jij de spil in het beheer van ons hele wagenpark – van de auto's voor het bestuur tot de leenfietsen en elektrische voertuigen. Jij zorgt dat onze mobiliteitsoplossingen duurzaam, efficiënt en toekomstgericht zijn. Zo help je onze collega's om het beste uit hun werk te halen!
 

Wat ga je doen? 

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en bijsturen van ons mobiliteitsbeleid. Jij neemt het voortouw als het gaat om het tactisch en strategisch beheren van alles wat rijdt. Of het nu gaat om de coördinatie van nieuwe leaseauto's, het inzetten van poolauto’s of het beheren van contracten met de leasemaatschappij – jij regelt het. Samen met jouw collega’s en externe partners zorg je ervoor dat het wagenpark altijd tiptop in orde is.

Naast het coördineren van de dagelijkse mobiliteit ben je ook de drijvende kracht achter verbeteringen en innovaties. Jij weet wat er speelt in de wereld van mobiliteit en komt proactief met ideeën om onze processen te verbeteren. Denk aan de invoering van slimme technologieën zoals track & trace-systemen of dashcams. Duurzaamheid en kostenbeheersing zijn daarbij altijd jouw focus.

Dit is wat je doet op een werkdag:

  • Je houdt toezicht op ons hele wagenpark en zorgt dat het mobiliteitsbeleid altijd up-to-date is.
  • Je stemt regelmatig af met juristen en collega’s om ervoor te zorgen dat onze mobiliteitsplannen juridisch en financieel kloppen.
  • Je bent de contactpersoon voor onze leasemaatschappij en andere leveranciers.
  • Je analyseert verbruik, rijgedrag en kosten, en zet deze gegevens om in duidelijke rapportages.
  • Je denkt actief mee over innovatieve oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van elektrisch vervoer of deelauto’s.
  • Je zorgt ervoor dat alles voldoet aan de fiscale regels en wetgeving rondom privacy.

 

Wie ben jij? 

Wij zoeken een communicatief sterke, oplossingsgerichte professional met een hart voor mobiliteit. Jij bent iemand die denkt in mogelijkheden en graag samenwerkt om het beste resultaat te bereiken. Je bent nauwkeurig en weet mensen met elkaar te verbinden, ook als er verschillende meningen zijn.

Verder breng je mee:

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding in een relevant vakgebied (bijv. logistiek, bedrijfskunde of automotive management).
  • Ervaring met mobiliteitsvraagstukken en verduurzaming is een pré.
  • Goede onderhandelings- en adviesvaardigheden.
  • Kennis van fiscale en privacywetgeving is een pluspunt.
  • Het vermogen om zelfstandig én in teamverband te werken.

 

Wat bieden wij?

Een leerzame samenwerking met inspirerende collega’s die jou de ruimte en tijd geven om te groeien in je rol. Bovendien krijg je een Persoonlijk Budget voor Duurzame Inzetbaarheid van € 6.000,00 per 5 jaar, dat je volledig in kunt zetten om jezelf persoonlijk en/of professioneel te ontwikkelen. 

Daarnaast mag je rekenen op: 

  • een bruto maandsalaris tussen de € 4.232,00 en € 5.972,00 (schaal 11, cao Provincies) bij een fulltime dienstverband; 
  • een dienstverband van 32-36 uur per week;
  • een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • een Individueel Keuze Budget van 22,37% van je salaris;
  • de mogelijkheid om deels thuis te werken;
  • korting op je sportabonnement.

 

In je element bij de Provincie Zeeland

Wil jij werken op een plek waar je écht in je element bent? Bij Provincie Zeeland krijg je die kans! Vind je het leuk om bestuurders te adviseren of denk je liever na over oplossingen, bij ons draag je bij aan projecten die de regio versterken. Van het onderhouden van wegen tot het ondersteunen van culturele activiteiten, we werken samen aan een levendig Zeeland. Door weer en wind en met de voeten in de klei. 
 
We zoeken collega’s die samen met ons de uitdagingen aangaan en de toekomst van Zeeland willen vormgeven. We bieden een werkomgeving waar iedereen zich welkom voelt. Een omgeving waar we onze ervaring, kennis, talenten, ideeën, cultuur en achtergronden met elkaar delen. 
 
Kom ook in je element en ontdek de mogelijkheden bij de Provincie Zeeland!
 
Wil jij deel uitmaken van een organisatie waar duurzaamheid en efficiëntie centraal staan? En wil jij bijdragen aan een soepel lopende mobiliteit binnen de Provincie Zeeland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer nu en word onze nieuwe Tactisch Wagenparkbeheerder!

Voor inhoudelijke vragen over deze rol kun je contact opnemen met Alex Groosman, Afdelingsmanager Facilitaire Zaken, T: 06 55484441, E: afj.groosman@zeeland.nl

Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Reinier Wondergem, Corporate Recruiter via recruitment@zeeland.nl 

Je kunt reageren op deze vacature tot en met 2 oktober 2024. De gesprekken vinden plaats op woensdag 9 oktober in de middag.

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.