Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Zeeuwse Gronden

Nieuwstraat 6

4531 CW Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 1156

4530 GD Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

HRM Zeeuwse Gronden

0115-621314



www.zeeuwsegronden.nl

Vacaturenummer:

V202409120028

Solliciteer

Activiteitenbegeleider M/V, 32 uur

Zeeuwse Gronden - Kraagdijk 4 4538PN Terneuzen

Einddatum: zaterdag 12 oktober 2024

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 13 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor het equicentrum De Kraaghoeve in Terneuzen, zijn we op zoek naar een:

 

Activiteitenbegeleider M/V, 32 uur

Jouw werkplek is het equicentrum De Kraaghoeve, gelegen aan de Kraagdijk in Terneuzen. Dit equicentrum vormt het hart van Zeeuwse Gronden, waar de interactie met paarden en de natuur een essentiële rol speelt.

In deze voormalige boerderij zijn werkplekken, behandelkamers en gemeenschappelijke ruimtes gecreëerd. Het equicentrum fungeert als één van de dagbestedingslocaties van Zeeuwse Gronden, en er wordt ook equitherapie aangeboden. Aan het equicentrum is ook een dagbehandeling voor jongeren verbonden.

Als activiteitenbegeleider ben je verantwoordelijk voor het bieden van zorg en begeleiding aan cliënten. Je stemt de werkzaamheden en activiteiten af op de persoonlijke behoeften van de cliënten, zodat zij nieuwe vaardigheden kunnen aanleren en sociale contacten kunnen opbouwen. Dit gebeurt op een individuele basis, waarbij jij een stimulerende rol speelt. We streven ernaar een ontspannen sfeer te creëren, zodat iedereen zichzelf kan zijn.

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met de verzorging van dieren, van klein vee tot paarden, aangezien dit een integraal onderdeel van de dagbesteding is. Bovendien is het fysiek zwaar werk, variërend van het snoeien van bomen tot het uitmesten van stallen. Er is ook een moestuin aanwezig, dus als je groene vingers hebt, is dat zeker een pre! Daarnaast hebben we een keuken waar we dagelijks een lunch bereiden voor alle aanwezigen. Meerdere dagen in de week organiseren we ook creatieve groepen. Werken op De Kraaghoeve betekent dat je diversiteit in je werkzaamheden hebt!

Wat vragen we van jou?

Je bent een gedreven activiteitenbegeleider, proactief in de begeleiding van cliënten en wil vol enthousiasme aan de slag om samen met het team op de Kraaghoeve creatieve ideeën vorm te geven en activiteiten te organiseren. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen en vormgeven van dagbestedingsplannen.

 

  • Ervaring op het gebied van begeleiding van cliënten met een psychische kwetsbaarheid is een pre.
  • Je hebt affiniteit hebt met de verzorging van dieren, van klein vee tot paarden.
  • Je bent bereid om zowel binnen als buiten op de dagbesteding je steentje bij te dragen.
  • Je bent in staat te reflecteren, feedback te geven en ontvangen van collega’s en cliënten.
  • Je bent in het bezit van minimaal een mbo-niveau 3 diploma.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je kunt fysiek wat af.
  • Een rijbewijs B is essentieel.

 

Daarnaast zijn er nog andere vaardigheden en kenmerken die we waardevol vinden. Goede sociale vaardigheden, tact en inlevingsvermogen zijn belangrijk. Je staat stevig in je schoenen en bent een ondernemend type. Je bent in staat om volledig zelfstandig te werken en functioneert ook goed in teamverband.

Het is een pluspunt als je stressbestendig bent en een goede dosis humor meebrengt!

Wat bieden we jou?
We gaan uit van een contract voor 32 uur per week. De werkdagen en de werktijden in overleg vastgesteld volgens een rooster. Je start met een tijdelijk contract van 7 maanden, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

En tenslotte bieden we jouw één van de mooiste uitzichten en omgeving die je op je werkplek maar kunt wensen!
 
Salaris                                       
Inschaling is conform de cao GGZ, in schaal 30/ 35, en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?

Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Reageer dan voor 24 september 2024 op deze vacature. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de senior van de locatie, Yentel Zuidweg (y.zuidweg@zeeuwsegronden.nl).

 

 

Bekijk locatie