Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Handel, Groothandel


Functiesoort:

Marketing, PR, Communicatie


Dienstverband:

Tijdelijk

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Adres:

Betaalbarekralen BV

Klarinetweg 20

4337RA Middelburg

Nederland


Postadres:

Klarinetweg 20

4337RA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Personeelszaken .

0118611183



www.betaalbarekralen.nl

Vacaturenummer:

V202409120026

Solliciteer

Marketeer gezocht voor 6 maanden!

Betaalbarekralen BV

Einddatum: zaterdag 12 oktober 2024

Wij zijn op zoek naar een Marketeer ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een marketingkalender waarin acties, sales en creatieve inspiratie samenkomen. Daarnaast zet je marketing e-mailings op en analyseer je de resultaten om continu te optimaliseren. Je bent de verbindende schakel tussen de creatieve en marketingafdelingen en zorgt ervoor dat communicatie en samenwerking vlekkeloos verlopen.

Wij zoeken iemand die gestructureerd en nauwkeurig te werk gaat, graag meedenkt over creatieve oplossingen en sterk is in het schrijven van teksten. Ervaring met tools zoals ChatGPT is een pré. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en schakelt moeiteloos tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden. Je rapporteert rechtstreeks aan management.

Wij bieden je een functie binnen een B2B-omgeving, waarin je de kans krijgt om zelfstandig aan interessante projecten te werken en nauw samen te werken met een creatief team. Heb je interesse in deze uitdagende rol? Stuur dan je cv en motivatie naar ons, en misschien verwelkomen we jou binnenkort in ons team! 


Voor vragen kun je terecht bij Tessa van Schaik via 06-50616698