Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Financieel, Accounting

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

Gemeenschappelijke Regeling De Bevelanden

M.A. de Ruijterlaan 2

4461 GE Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 2144

4460 MC Goes

Nederland


Contactpersoon:

Loopbaan Centrum

0113-239100



grdebevelanden.nl

Vacaturenummer:

V202409120017

Solliciteer

Medewerker debiteurenbeheer

Gemeenschappelijke Regeling De Bevelanden

Einddatum: vrijdag 27 september 2024

Hoe klinkt dit voor jou? Jij verzorgt de debiteurenadministratie binnen het Sociaal Domein, zodat vorderingen op een effectieve en efficiënte wijze worden geïncasseerd. Door jou staat onze debiteurenadministratie als een huis. Jij maakt het mogelijk als Medewerker debiteurenbeheer bij Gemeenschappelijke Regeling de Bevelanden.

Jij doet het
Zomaar een kijkje in jouw agenda als Medewerker debiteurenbeheer. Je start de werkdag met de verwerking van betalingen van inwoners. Om 11 uur word je gebeld door een inwoner met een vraag over een vordering. Je maakt voor deze persoon een passende betalingsafspraak. Hierbij houd je rekening met de soms tegenstrijdige belangen van een debiteur en de Gemeenschappelijke Regeling de Bevelanden. In de middag voer je financiële berekeningen uit voor een invorderingsdossier. Om 15 uur word je gebeld door een deurwaarder met betrekking tot aflossing van een vordering en de genomen incassomaatregelen. Naar aanleiding van dit gesprek onderneem je de benodigde acties zodat het invorderingsdossier up to date is. Meer concreet? Jij houdt je 28-36 per week bezig met het:

  • Verwerken en controleren van opgelegde vorderingen aan inwoners;
  • Boeken van ontvangen betalingen;
  • Maken van passende betalingsafspraken, beschikkingen en aflossingsregelingen;
  • Bewaken van gemaakte afspraken door middel van contact met inwoners en ketenpartners (zoals deurwaarders en bewindvoerders);
  • Adviseren van ons bestuur met betrekking tot het uitvaardigen van dwangbevelen en het aanleveren van managementinformatie;
  • Beoordelen en adviseren over het meewerken aan schuldregelingen van inwoners.

Met ons
GR de Bevelanden
Gemeenschappelijke Regeling de Bevelanden is een samenwerkingsverband tussen de Bevelandse gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal (ruim 100.000 inwoners) op het gebied van Werk, Inkomen en Zorgbeleid, ICT en Personeel en Organisatie. Vijf organisaties in een dus. Met alle dynamiek en interessante projecten die daarbij horen. Je bent onderdeel van team Bedrijfsvoering. In jouw functie werk je direct samen met jouw collega die dezelfde werkzaamheden verricht. Binnen onze organisatie heb je veel contact met klantmanagers en de uitkeringsadministratie. Externe contacten bestaan uit het contact met inwoners (onze klanten) en met ketenpartners zoals deurwaarders en bewindvoerders. Je werkt vanuit het Stadskantoor in Goes en gedeeltelijk vanuit huis.

Voor jou
Als je bij GR de Bevelanden werkt, dan weet je zeker dat je een baan met impact hebt. Je verdient het om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Die kansen en mogelijkheden zijn er bij ons dan ook volop. Verder kan je voor deze vacature van Medewerker debiteurenbeheer rekenen op (op basis van 36 uur, als je minder uren werkt is dit naar rato):

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.666,00 (aanloopschaal 7) en maximaal € 4.244,00 (functieschaal 8), uitloop naar € 4.752,00 (uitloopschaal 9) is in de toekomst onder bepaalde voorwaarden mogelijk;
  • een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Dit zet je bijvoorbeeld in voor:
    • vakantiegeld;
    • een eindejaarsuitkering;
    • extra verlofuren;
    • een fietsregeling.
  • 194,4 vakantie-uren per jaar;
  • een goede pensioenregeling (ABP);
  • flexibele werktijden en -dagen (in overleg);
  • een tegemoetkoming in de reiskosten.

Met jouw kracht
Met jouw communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en zorgvuldigheid, weet je ieder dossier goed af te sluiten rekening houdend met de belangen van de organisatie en van de debiteur. Jij bent de frisse wind die samen met ons onze ambities waar gaat maken. Ook heb je:

  • een afgeronde administratieve mbo-4 opleiding;
  • ervaring met debiteurenbeheer
  • kennis van wetgeving binnen het Sociaal Domein, zoals de Participatiewet, Wet Maatschappelijke Ondersteuning en Besluit bijstandverlening zelfstandigen is mooi meegenomen.

Maak jij het mogelijk
Zet je talent in en ontwikkel jezelf bij GR de Bevelanden. Solliciteer via de sollicitatiebutton op deze functie van Medewerker debiteurenbeheer. Dat doe je natuurlijk zo snel mogelijk, maar vóór 27 september 2024. De selectiegesprekken vinden plaats op 7 oktober 2024.

Eerst meer informatie over de vacature? Bel of mail met Ronnie Machielsen (Manager Bedrijfsvoering) via 06 – 36 05 54 58 of r.machielsen@grdebevelanden.nl. Voor vragen over de procedure bel of mail je met Mascha van der Hiele (HR-adviseur) via 06 – 40 39 68 06 of via email m.vander.hiele@grdebevelanden.nl.