Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Havenwerk B.V.

Prins Hendrikweg 3

4382NR Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Romy Contant

0118-490933



www.havenwerk.nl

Vacaturenummer:

V202409120013

Solliciteer

Havenlogistiek medewerker

Havenwerk B.V. - Prinshendrikweg 3 Vlissingen

Einddatum: zaterdag 12 oktober 2024

Maak het verschil in de haven!

Werken op de kade en het soepel laten verlopen van het laden en lossen van schepen is jouw expertise. Als havenmedewerker ben jij de drijvende kracht achter onze logistieke operaties en geniet je van een veelzijdige functie vol mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, waardoor jij de kans krijgt om zowel persoonlijk als professioneel te blijven groeien.

Over jou?
- Veiligheid staat voor jou op nummer 1;
- Je hebt de ambitie om door te groeien;
- Je bent flexibel;
- (Bij voorkeur) geldig VCA- en heftruckcertificaat.

Wie zijn we?
Onze vaklieden werken dagelijks in de havens en industriegebieden van Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen. Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuїteit.

Interesse?
Wij bieden wij een leuke baan met voldoende afwisseling in de haven en industriële logistiek met zeer goede arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris. Wat nog meer?

- Een te gekke baan met genoeg variatie
- Uitzicht op een vast contract
- Auto van de zaak

Wil je eerst meer informatie, dat kan! Neem dan contact op met Havenwerk vestiging Vlissingen, via: 0118 – 490 933. Solliciteren? Stuur je CV naar: solliciteren@havenwerk.nl

Bekijk locatie