Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Klantenservice, Callcenter, Receptie


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Flexibel


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781



werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202409120009

Solliciteer

Frontoffice medewerker

Roompot Vakanties - 4357RD, Domburg

Einddatum: maandag 11 november 2024

Met een gastvrije glimlach ben jij het eerste aanspreekpunt van onze gasten. Jij bent de gastvriendelijke, enthousiaste medewerker die onze gasten in de watten legt!

Even voorstellen...
Wij zoeken een nieuwe vaste collega die parttime of fulltime beschikbaar is voor ons frontoffice team. Achter de receptie van het park Hof Domburg maak je onderdeel uit van een hecht team waarin je alle ruimte krijgt om met ons mee te groeien en denken. Jij voorziet onze gasten van de beste service en een onvergetelijk verblijf!

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...
Als receptioniste ben jij het eerste aanspreekpunt als gasten bij het park aankomen. Een goede eerste indruk maken is daarom erg belangrijk. Voor jou is dit geen probleem, want gastvriendelijkheid zit jou in het bloed.

Een nieuwe gast verwelkomen of een praatje met een gast die al wat langer verblijft, dat ga jij niet uit de weg! Naast het warme ontvangst, help jij de gasten graag op weg met het verstrekken van informatie over het park en de omgeving. Ontstaat er een probleem tijdens het verblijf? Dan weet je hoe je deze op moet lossen.

Door social media toe te voegen aan jouw takenpakket, draag je niet alleen bij aan de fysieke ervaring van de gasten, maar ook aan hun digitale beleving. Op deze manier versterk je niet alleen de band met bestaande gasten, maar trek je ook potentiële bezoekers aan door een positieve online aanwezigheid te creëren.

Wij geloven erin dat wij met een enthousiast en tevreden team van medewerkers ons enthousiasme weten over te brengen aan onze gasten.

Wat kun je van ons verwachten?
  • Een salaris tussen €2145,84 - €2.831,34 bruto per maand op basis van 38 uur (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring);
  • Uren in overleg met supervisor Irene;
  • Je begint bij ons met een contract voor een jaar. Functioneer jij goed en klikt het van beide kanten? Dan is er voor jou uitzicht op een vast contract;
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 per km (vanaf 5 km enkele reis);
  • 25 vakantiedagen (op basis van 38 uur) en 8% vakantietoeslag;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Personeelspas met leuke voordelen waar je gebruik van kan maken samen met familie en vrienden. Gratis of met korting een dagje naar bijvoorbeeld het zwembad, de bowling, wellness/ en of korting in onze shops op de parken.

Wie ben jij?
Jij wordt enthousiast van blije gasten. Daar doe je graag samen met het receptieteam een stapje extra voor.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en een woordje Duits;
  • Jij vindt het geen probleem om ook in de weekenden en met de feestdagen te werken;
  • Je hebt een open en positieve houding en legt de gasten graag in de watten.

Jouw bestemming
Je vindt in Domburg een van de meest veelzijdige parken en horecagelegenheden! Het park is van alle gemakken voorzien en heeft naast 2 verschillende horecalocaties onder andere een zwembad en wellness. Daarnaast biedt het park nog vele andere mogelijkheden en ligt het strand voor de deur, net als een grote golfbaan. Dit maakt het dé ideale vakantiebestemming.

Your smile is the key to hospitality!

Bekijk locatie