Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202409120001

Solliciteer

**Wil jij een bijdrage leveren aan het doel om cliënten zo goed mogelijk zelfstandig deel te laten nemen aan de maatschappij? Kenmerk jij jezelf als stevige persoonlijkheid, weet jij van aanpakken en ga jij uit van kwaliteiten en mogelijkheden van cliënten? Lees dan verder!**


Wat ga je doen

Ter vervanging van zwangerschapsverlof zoeken wij per 1 november 2024 tot 1 april 2025 iemand die ons team komt versterken.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

- Je verricht werkzaamheden in het kader van individuele en groepsgerichte begeleiding. De begeleiding is methodisch onderbouwd en doelgericht.
- Je werkt met de cliënt en de casemanager aan thema's als huisvesting, inkomen, schulden.
- Je bent in staat om de cliënten zo effectief en efficiënt mogelijk te ondersteunen met als doel de zelfredzaamheid van de cliënt te optimaliseren.
- Je denkt mee bij het vertalen van de hulpvraag van de cliënt en geeft vorm en uitvoering aan het werkplan.
- Je stelt begeleidingsplannen op en rapporteert over het verloop van de hulpverlening.
- Je bent bereid om praktische zaken op te pakken en vanuit een actieve benadering mensen weer in beweging te krijgen en te ondersteunen richting een voor hen haalbare participatie aan de samenleving.
- Je bent bereid om slaapdiensten te draaien.
- Je neemt deel aan interne en externe besprekingen.


Samen aan de slag

Op het gebied van maatschappelijke opvang bevindt zich Het Witte Huis, de dak- en thuislozenopvang van Emergis te Vlissingen. Het aanbod van Het Witte Huis richt zich op het stabiliseren van het leven van de cliënt op praktisch en psychosociaal gebied door middel van het bieden van opvang en begeleiding op verschillende leefgebieden, zodat de cliënt weer zelfstandig deel kan nemen aan de maatschappij. Denk hierbij aan het regelen van huisvesting, het verkrijgen van inkomen en ondersteuning bij het inventariseren van schulden en het toeleiden naar andere hulpverlening, werk of dagbesteding. De hulpverlening wordt geboden vanuit het 8-fasenmodel en er wordt samengewerkt met ketenpartners binnen het sociaal domein en in de geestelijke gezondheidszorg.

Het Witte Huis kent twee soorten opvang; nachtopvang en 24-uursopvang. In beide categorieën is er sprake van trajectbegeleiding op de verschillende leefgebieden.

Het team van Het Witte Huis is betrokken en gedreven. Als sociaal pedagogisch werker werk je samen met de casemanagers aan de doelen van de cliënten. Je werkplek is Vlissingen.

Bij Emergis richten wij ons op het versterken van wat goed gaat en op het voorkomen van ziekte. Als iemand ziek is, zetten we onze behandeling en begeleiding in op het verbeteren van de mentale en lichamelijke gezondheid én op de manier waarop iemand in het dagelijks leven functioneert. Dat betekent dat we samen ontdekken wie iemand is, waar zijn of haar behoeften liggen en wat hij of zij kan.


Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als sociaal pedagogisch werker in Het Witte Huis, dat onderdeel is van Emergis, maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen.

- Een functie in schaal 6 (mbo-niveau). Het salaris begint met €2.805,- en eindigt op €4.012,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Een functie in schaal 8 (hbo-niveau). Het salaris begint met €3.319,- en eindigt op €4.729,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
Deze bedragen zijn inclusief de arbeidsmarkttoeslag middeninkomens conform CAO Sociaal Werk.
- De functie valt onder de CAO Sociaal Werk. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen vakantietoeslag, loopbaanbudget, collectieve zorgverzekering.

Morgen vraagt om nieuwe skills, daarom bieden wij jou verschillende e-learnings via Good Habitz om jezelf te blijven ontwikkelen.

Binnen Emergis werken wij met Positieve gezondheid.


Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

- Je beschikt over een relevant mbo-4/hbo-diploma.
- Ervaring met de maatschappelijke opvang is een pré.
- Je beschikt over een breed (sociaal) netwerk binnen Zeeland.
- Bij voorkeur heb je ervaring met en kennis van de sociale wet- en regelgeving.
- Je hebt het vermogen de verbindende schakel te zijn tussen de doelgroep en diverse organisaties.
- Een stevige persoonlijkheid. Ondernemen en aanpakken typeren jou als persoon.
- Je houdt van uitdaging en je ziet mogelijkheden in complexe situaties.
- Jij gaat tijdens het werken met cliënten uit van hun kwaliteiten en mogelijkheden.
- Je bent een actief type die dit graag inzet in de begeleidingstrajecten.
- Je bent stressbestendig en in staat om interventies te plegen in crisissituaties.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en een relevante referentie.


Werk jij mee aan onze droom

Neem voor meer informatie contact op met Claudia Verdaasdonk (teamleider) via 0118 413726 / 06 53 54 66 22.

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?
Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.