Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen

Wielingenlaan 2

4535 PA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Recruitment ZorgSaam

0115-688298



www.zorgsaam.org

Vacaturenummer:

V202409110042

Solliciteer

Klinisch Geriaters /Internisten ouderengeneeskunde

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen - De Honte

Einddatum: maandag 30 september 2024

Wegens zwangerschapsverlof en ruimte in onze formatie zijn wij op zoek naar: 

Klinisch Geriaters /Internisten ouderengeneeskunde 

Ben jij de betrokken collega die houdt van een uitdaging en die zich wil inzetten voor de geriatrische patiënt in Zeeuws-Vlaanderen?  Wil jij ons helpen om de zorg voor kwetsbare ouderen toegankelijk te houden? Zeeland heeft een indrukwekkende kustlijn van 650 kilometer. Het is een fijne omgeving om te wonen, te werken en te ontdekken. In welke andere provincie sta je, ongeacht je locatie, overal binnen 15 minuten op het strand. Het is niet voor de niets de Blue Zone van Nederland. Steden zoals Gent, Antwerpen en Brugge, liggen namelijk op een steenworp afstand. Het Zorgsaam ziekenhuis is een streekziekenhuis voor de inwoners van Zeeuws -Vlaanderen. Er zijn buiten poliklinieken in Hulst en Oostburg. Met ruim 113 medisch specialisten zetten we ons in om optimale zorg te verlenen met een persoonlijke benadering van de patiënt. De contacten met huisartsen, specialisten ouderen geneeskunde en de GGZ Emergis zijn goed.  Er wordt samengewerkt met het ADRZ, en er is een intensieve samenwerking met UZ Gent.  

De vakgroep 
De vakgroep geriatrie bestaat uit drie geriaters. We werken nauw samen met ervaren en zelfstandig werkende geriatrie verpleegkundigen. Ook zijn we een hecht en deskundig team dat investeert in elkaar en veel heeft bereikt. De klinische geriatrie in het ZorgSaam ziekenhuis kent nog geen lange historie, maar heeft een duidelijke en gewaardeerde plek in de organisatie gevonden. We zijn actief in zorgvernieuwing, zoals de opzet van een multidisciplinaire geriatrische traumavisite, en een GEM team. Naast de reguliere poli, zijn er nog een geheugen-, mobiliteit- en screeningspoli. Daarnaast werken wij veel in medebehandeling en is verbetering van de kwaliteit van zorg voor kwetsbare ouderen in het ziekenhuis en in de regio een belangrijke taak. Ook doen we 24-uurs bereikbaarheidsdiensten voor de SEH. Verder zijn we actief betrokken in de opleiding van coassistenten vanuit het Erasmus MC en het UZ Gent, verpleegkundig specialisten en physician assistants. 

Wie zoeken wij?  
Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die geregistreerd is als klinisch geriater of internist ouderengeneeskunde. Arts-assistenten die het laatste jaar van hun opleiding afronden worden ook uitgenodigd te solliciteren. Wij hebben formatie beschikbaar voor iemand die een vast dienstverband wil maar ook ruimte voor een waarnemer tijdens het zwangerschapsverlof van een collega. 

Wat bieden we? 

  • Een vast dienstverband (0,6 – 0,8 fte) Een tijdelijk dienstverband (0,7 fte)  vanaf 1 december voor de duur van 5 maanden t.g.v. zwangerschapsverlof; 
  • Salaris volgens AMS; 
  • Samenwerking in een zelfstandig, laagdrempelig en collegiaal team, met een duidelijke focus op het leveren van geriatrische zorg op maat. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie; 
  • Reiskostenvergoeding volgens CAO en we vergoeden de Westerschelde- en Liefkenshoektunnel kosten; 
  • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling; 
  • ZorgSaam biedt een arrangement aan aan specialisten, die momenteel woonachtig zijn buiten de provincie Zeeland en die overwegen om te wonen en werken in Zeeland (zie onderstaande website). 

 

Interesse? 
Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan telefonisch contact op met Johanna van Gaalen, geriater, op telefoonnummer 0115-688667 of Melissa Meiresonne, clustermanager, via 06-83709443 . 

Informatie over Zeeland: www.zeeland.com 

Bekijk locatie