Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Energie, Gas, Water


Functiesoort:

Automatisering, Internet

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€3700 - €5792



Contactgegevens

Bezoekadres:

Stedin

Blaak 8

3011 TA Rotterdam

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Patricia Post

06-27275280



www.stedin.net/werken-bij/ons-werk

Vacaturenummer:

V202409110016

Solliciteer

Technisch Asset Data Specialist

Stedin

Einddatum: vrijdag 11 oktober 2024

 

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s. Huizen en wijken gaan van het gas af. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Denk hierbij o.a. aan zonnepanelen op daken, zonneparken en windparken. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in de netten zijn grote aanpassingen nodig.

Om al deze veranderingen te kunnen doen zijn we voor onze locatie in Goes op zoek naar een hands-on Technisch Asset Data specialist die met zijn inspanningen ervoor zorgt dat de projecten van Stedin op een gestructureerde en juiste wijze administratief worden opgeleverd.

Als Technisch Asset Data Specialist beheer je de Asset Data gegevens van TenneT en Stedin. Jij verzorgt de intake en oplevering van complexe projecten van Stedin. Jij neemt de lead en zorgt ervoor dat bekend en duidelijk is wat er met betrekking tot Asset Data wordt verwacht van het projectteam. Alle data en vergunningen moeten goed gestructureerd zijn verwerkt. Jij verleent namelijk de goedkeuring uit naam van opdrachtgever voor de administratieve oplevering van een project. Samen met je collega’s werk je aan mooie uitdagende projecten, met name voor de ketens Storing, Herstel en Onderhoud.

Je bent verantwoordelijk voor:

Het beheren en opleveren van assetdata in GIS en tekeningen in het softwarepakket Meriadin. Op de hoogspanningsstations zorg je ervoor dat de tekeningen en documenten up to date zijn en de archieven zijn bijgewerkt. Via het loket worden aan jou vragen gesteld die over jouw verantwoordingsgebied gaan. Hiervoor moet je kleine wijzigingen / revisies in Autocad kunnen verwerken.

Voor de projecten maak je gebruik van een kick-off en waarborg je de kwaliteit van de geleverde documenten en tekeningen. Door het uitvoeren van audits hou je de kwaliteit in jouw verzorgingsgebied tiptop in orde.

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Jij pakt dingen snel op, bent resultaatgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een duidelijke visie op het vak en gaat voor datgene waar Stedin voor staat. Jij neemt graag initiatief en zoekt het werk graag op. Ook kom je graag met vernieuwende ideeën en denk je in mogelijkheden.

De vele projecten en samenwerkingen die je hebt; jij houdt het overzicht! Jouw enthousiaste en positieve instelling helpen je om projecten succesvol af te ronden en bij problemen snel tot een oplossing te komen.

Wat jou verder onze nieuwe Technisch Asset Data Specialist maakt?

  • Minimaal MBO werk en denkniveau;

  • Relevante ervaring of geruime kennis van een van de vakgebieden: GIS, houden van Audits, KLIC/WION, Autocad en secundair ontwerpen en Document Management Systemen;

  • Je bent thuis in de wereld van zowel processen als systemen en data, en bent in staat hier snel overzicht en structuur in aan te brengen;

  • Kennis van 1 of meerdere van de volgende systemen: MS office, Autocad, Elcad, Meridian en GIS;

  • Als je kennis hebt van hoogspanning, de infrawereld en/of de netbeheerders is dat natuurlijk erg handig!

  • Rijbewijs B.

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Zakelijk Complex (Hoogspanning) binnen de vakgroep Engineering & Advies. Jouw team bestaat uit 40 collega’s. Hard werken en hart voor het werk hebben en de successen samen vieren, dat is werken als Technisch Asset Data Specialist bij Stedin. En, zie je de oplossing niet? Er is altijd iemand die je op weg helpt met een verfrissend inzicht.

In deze functie werk je deels vanuit huis en deels op onze kantoorlocatie in Goes, de plek waar jij je collega’s ontmoet. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek. Ben jij binnenkort ook onderdeel van dit team?

Mooie arbeidsvoorwaarden
Die wil je hebben

Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten?

Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, weet je meteen waar je aan toe bent:

  • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je minimaal een bruto maandsalaris van €3.700,83 obv fulltime en maximaal €5.792,- 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.

  • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je een alvast voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.

  • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in het volgende Stedin Voetbaltoernooi?

  • Volgens ons Stedin@Work concept werk je 50% thuis en 50% op kantoor, wel zo flexibel. Wij zorgen voor jouw thuiswerkfaciliteiten, een thuiswerkvergoeding en reizen naar kantoor doe je met je OV vrij-abonnement waarmee je ook privé onbeperkt mag reizen! Kom je met de auto, dan krijg je van ons een reiskostenvergoeding.

Daar komt dit nog bovenop:

  • Werken bij Stedin betekent werken bij een world-class workplace. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega’s.

  • Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega’s, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jouw talent écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf.  

Alle voordelen en arbeidsvoorwaarden van werken bij Stedin op een rij? Die vind je via onderstaande knop.