Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

VMBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202409110002

Solliciteer

Assistent welzijn

Emergis

Einddatum: zaterdag 12 oktober 2024


Ben jij actief, gastvrij en handig? En aarzel je niet om de handen uit de mouwen te steken om het gebouw prettig en leefbaar te houden?

Vind je het leuk een team te ondersteunen?  Lees dan verder!


Wat ga je doen

Je werkzaamheden zijn gevarieerd en veelomvattend.  Met jouw werk zorg je voor de leefbaarheid en veiligheid in het gebouw. Je ondersteunt jouw collega’s zodat zij hun begeleiding aan cliënten kunnen bieden door:
- het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden zoals afwas, helpen bij de schoonmaak en gebruiksklaar maken van de woonunits, bedden opmaken, bijhouden inventarislijsten, verzorgen van wasgoed, planten verzorgen, etc.;
- het uitvoeren van alledaags onderhoud aan het gebouw;
- het bijhouden van voorraden en boodschappen doen;
- het uitvoeren van de legionellapreventie;
- het gastvrij optreden voor onze cliënten en bezoekers;
- het betrekken van cliënten bij de werkzaamheden om de zelfredzaamheid van cliënten te stimuleren;
- het signaleren en melden van bijzonderheden in het gebouw en de leefomgeving en je neemt waar mogelijk zelf actie.

Het betreft een functie van 30 uur per week.


Samen aan de slag

In jouw functie zul je werkzaam zijn in de veilige opvang Zeeuws-Vlaanderen. De Veilige opvang, aanpak geweld in afhankelijkheidsrelaties, is onderdeel van  Emergis – maatschappelijke zorg, opvang en veiligheid, met locaties in Walcheren en Zeeuws Vlaanderen.

We bieden 24-uurs (crisis)opvang en ambulante hulp aan volwassenen en hun kinderen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld, eer-gerelateerd geweld of mensenhandel. Voor wie de thuissituatie te onveilig is en willen dat het geweld stopt! Zowel de volwassene(n) als de kinderen worden begeleid bij het (weer) grip krijgen op hun eigen situatie, eigen kracht en regie over eigen leven. Gericht op een leven zonder geweld. Ook de kinderen in de opvang worden gezien als zelfstandig persoon die op een gestructureerde, trauma-sensitieve en methodische wijze hulp krijgen gericht op herstel van veiligheid en ontwikkeling van het kind: gezinsgericht werken aan veiligheid.


Wat mag je van ons verwachten

Onze droom is een goede mentale gezondheid van alle inwoners van Zeeland. Dit zien wij als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en deze droom kan alleen samen met anderen worden waargemaakt. Want, een goede mentale gezondheid is van iedereen.

Jij gaat samen met jouw collega’s, onze cliënten, familie, naasten en andere belangrijke partners voor een gezonde, mentaal veerkrachtige, inclusieve samenleving waarin iedereen welkom is en mee kan doen.

Jij krijgt salaris volgens de cao sociaal werk in schaal 2. De salarisschaal begint met  € 2.214,- en eindigt op € 2.908,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

We vinden het belangrijk dat jij je je werk goed kan doen en je kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij jou:
- een individueel keuzebudget (minimaal 18,81% inclusief eindejaarsuitkering) wat je vrij kunt besteden;
- een loopbaanbudget van 1,5% van jouw maandsalaris wat je kan inzetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan;
- pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
- reiskosten volgens onze regeling reis- en verblijfkosten;
- een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Morgen vraagt om nieuwe skills, daarom bieden wij jou verschillende e-learnings via Good Habitz om jezelf te blijven ontwikkelen.

Binnen Emergis werken wij met Positieve gezondheid.


Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid en welzijn van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:
- Je bent enthousiast en gastvrij.
- Je bent handig en creatief in oplossingen.
- Je weet van aanpakken.
- Je hebt respect voor de privacy van andere mensen.
- Je bent betrouwbaar in het contact met cliënten en collega’s.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.


Werk jij mee aan onze droom

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid en welzijn van alle inwoners in Zeeland?

Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan naar Irma de Muijnck (hoofd voorziening) via 06 13 09 96 74 of Christa Hoogesteger (teamleider) via 06 10 25 15 70.