Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast


Uren:

Flexibel



Contactgegevens

Bezoekadres:

Cedrah

Barbizonlaan 1

2908 MA Capelle aan den IJssel

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annemarie Lommers

010-2075858



www.cedrah.nl

Vacaturenummer:

V202409100038

Solliciteer

Verpleegkundige (Eben-Haëzer, Middelburg)

Cedrah - Woonzorgcentrum Eben-Haëzer, Middelburg

Einddatum: zaterdag 09 november 2024

Verpleegkundige

  • Uren in overleg
  • Salaris tussen € 2.858 en € 3.848 bruto per maand bij fulltime dienstverband
  • Mbo-diploma Verpleegkundige vereist

 

Heb jij hart voor de ouderenzorg? Wil je graag liefdevolle zog verlenen aan ouderen en verdiep je je graag in complexe zorgvragen? Kom werken als verpleegkundige in woonzorgcentrum Eben-Haëzer!

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige van woonzorgcentrum Eben-Haëzer krijg jij een verantwoordelijke en uitdagende rol. Samen met je collega’s zorg je voor de bewoners, waarbij je goed in de gaten houdt wat ze nog zelf kunnen en waar ze ondersteuning nodig hebben. Je borgt de kwaliteit van de zorg en weet je collega’s hierin mee te nemen. Daarnaast voer je specifieke verpleegtechnische handelingen uit. Daarbij houdt je de kwaliteit van zorg altijd in het oog. Kwaliteitsverbeteringen kaart je aan binnen het multidisciplinaire overleg.

Bij complexe zorgsituaties ben jij aan zet om vanuit jouw deskundigheid passende zorg te verlenen. Je stelt in overleg met de bewoner en hun familie het zorgleefplan op. Bij veranderingen in de lichamelijke en/of geestelijke gesteldheid van de bewoner vraag je zo nodig een herindicatie aan. Ook onderhoud je het contact met familieleden en behandelaar.

Als je van extra uitdaging houdt, is het mogelijk je te specialiseren in een bepaald aandachtsgebied. Je staat stevig in je schoenen en durft je mening te uiten. Daarnaast werk je graag in teamverband en vind je het leuk om studenten en stagiaires te begeleiden.

Je gaat intramuraal aan de slag bij woonzorgcentrum Eben-Haëzer. Dit kan zowel op de afdeling verzorgd wonen als de afdeling kleinschalig wonen.

Waar kom je terecht?

Cedrah maakt het verschil door een thuis te bieden voor ouderen, vanuit de Bijbelse opdracht om naar elkaar om te zien. Wil jij op je werk een zegen zijn voor anderen? Kom dan bij ons werken! Bij Cedrah bieden ruim 1300 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan. Lees hier meer over wie wij zijn!

Als je Eben-Haëzer binnen komt, voel je je meteen welkom. Er heerst een goede sfeer, wat maakt dat bewoners en medewerkers zich snel thuis voelen. Een kern van medewerkers heeft al een jarenlang dienstverband bij Eben-Haëzer en dat zegt heel veel. Als collega’s onderling is het fijn samenwerken. Leidinggevenden spannen zich in voor openheid naar hun medewerkers, met oog voor de medewerker als persoon. Alle afdelingen, zowel zorg als diensten, gaan voor een hoge kwaliteit van zorg, ten gunste van het welzijn van de bewoners.

Cedrah investeert volop in het geven van interne scholingen. Klik hier om de leerkaart van Cedrah te bekijken met daarin het interne opleidingsaanbod voor 2024.

Cedrah biedt jou verder:

  • een salaris conform FWG 45 van de cao VVT;
  • mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
  • voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
  • inspraak in je rooster;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een mbo-opleiding Verpleegkundige niveau 4 afgerond.
  • Je hebt oog voor de kwaliteit van zorg en voert nauwkeurig je werkzaamheden uit.
  • Je kunt zowel zelfstandig als samenwerken en wilt graag een actieve schakel zijn in ons team.
  • Je hebt een luisterend oor voor de ander en kunt je goed inleven.
  • Je weet je verbonden met de reformatorische identiteit van Cedrah en bent gemotiveerd om in een organisatie met een reformatorisch profiel te werken. Lees hierover meer in onze folders over de Cedrah-boom en onze identiteit.

 

Informatie en sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met teamleider Martin van den Berge via m.j.vandenberge@cedrah.nl of 06 31 98 90 28

Bekijk locatie