Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Dienstverband:

Vast


Uren:

Flexibel



Contactgegevens

Bezoekadres:

Cedrah

Barbizonlaan 1

2908 MA Capelle aan den IJssel

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annemarie Lommers

010-2075858



www.cedrah.nl

Vacaturenummer:

V202409100037

Solliciteer

Huishoudelijk medewerker (Eben-Haëzer, Middelburg)

Cedrah - Woonzorgcentrum Eben-Haëzer, Middelburg

Einddatum: zaterdag 09 november 2024

Huishoudelijk medewerker

  • Uren in overleg
  • Salaris tussen € 2.116 en € 2.581 bruto per maand bij een fulltime dienstverband

Ben jij op zoek naar een flexibele baan die goed te combineren is met je gezin? Of ben jij een student die op zoek is naar een bijbaan en weet je van aanpakken? Kom werken als huishoudelijk medewerker in ons gezellige team!

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat de thuiszorgcliënten van Eben-Haëzer in een schone en frisse leefomgeving wonen. Je verricht huishoudelijke taken waarbij je probeert de cliënt zoveel als mogelijk bij je werkzaamheden te betrekken. Wanneer dit nodig is, help je de cliënten met praktische zaken, zoals het doen van boodschappen. Tijdens je werk leer je de cliënten goed kennen en zo bouw je snel een band met hen op. Daarnaast maak je 3 uur per week de algemene ruimtes schoon van locatie Eben-Haëzer en help je zo nodig in de linnenkamer.

Waar kom je terecht?

Cedrah maakt het verschil door een thuis te bieden voor ouderen, vanuit de Bijbelse opdracht om naar elkaar om te zien. Wil jij op je werk een zegen zijn voor anderen? Kom dan bij ons werken! Bij Cedrah bieden ruim 1300 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan. Lees hier meer over wie wij zijn!

Als je Eben-Haëzer binnen komt, voel je je meteen welkom. Er heerst een goede sfeer, wat maakt dat bewoners en medewerkers zich snel thuis voelen. Een kern van medewerkers heeft al een jarenlang dienstverband bij Eben-Haëzer en dat zegt heel veel. Als collega’s onderling is het fijn samenwerken. Leidinggevenden spannen zich in voor openheid naar hun medewerkers, met oog voor de medewerker als persoon. Alle afdelingen, zowel zorg als diensten, gaan voor een hoge kwaliteit van zorg, ten gunste van het welzijn van de bewoners.

Cedrah biedt jou verder:

  • een salaris conform de schaal ‘Hulp bij het Huishouden’ van de cao VVT;
  • voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
  • inspraak op je rooster;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urig dienstverband, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

  • Je houdt van aanpakken en bent flexibel.
  • Je bent collegiaal en wil graag jezelf kunnen zijn binnen een team.
  • Je hebt een open en eerlijke houding.
  • Je weet je verbonden met de reformatorische identiteit van Cedrah en bent gemotiveerd om in een organisatie met een reformatorisch profiel te werken. Lees hierover meer in onze folders over de Cedrah-boom en onze identiteit.
  •  

Informatie en sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met teamleider Jacco Hoekman via j.hoekman@cedrah.nl of 06 20 22 20 65

Bekijk locatie