Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Dienstverband:

Vakantiebaan


Uren:

Flexibel



Contactgegevens

Bezoekadres:

Cedrah

Barbizonlaan 1

2908 MA Capelle aan den IJssel

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annemarie Lommers

010-2075858



www.cedrah.nl

Vacaturenummer:

V202409100036

Solliciteer

Assistent Diensten - voeding (Eben-Haëzer, Middelburg)

Cedrah - Woonzorgcentrum Eben-Haëzer, Middelburg

Einddatum: zaterdag 09 november 2024

Assistent Diensten (voeding)

  • Uren in overleg – in de weekenden en vakanties
  • Salaris tussen € 2.156 en € 2.616 bruto per maand bij een fulltime dienstverband

Ben jij op zoek naar een zinvolle tijdsbesteding in het weekend? Heb je een groot hart voor ouderen en vind je het leuk een praatje met hen te maken? Van harte welkom als assistent Diensten bij locatie Eben-Haëzer!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag in het gezellige team Voeding van locatie Eben-Haëzer. Je taken zijn divers en variëren van schoonmaakwerkzaamheden tot het bedienen van gasten. Je verricht werkzaamheden in het restaurant, bijvoorbeeld het schoonmaken van het koffieautomaat of het bijvullen van de ingrediënten. Tussen de middag serveer je een warme maaltijd met de meals-on-wheels wagen bij de bewoners. Daarna maak je in het restaurant het buffet klaar voor de gasten en serveer je de maaltijd. Ook bedien je de kassa. Na de maaltijd ruim je het buffet op, zorg je dat de tafels weer schoon zijn, was je af en verzorg je de afvalverwerking. Ondertussen maak je een gezellig praatje met de bewoners en de gasten.

We zijn op zoek naar iemand die diensten kan opvullen in de weekenden en in de vakanties.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1300 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan. Lees hier meer over wie wij zijn!

Als je Eben-Haëzer binnen komt, voel je je meteen welkom. Er heerst een goede sfeer, wat Als je Eben-Haëzer binnen komt, voel je je meteen welkom. Er heerst een goede sfeer, wat maakt dat cliënten en medewerkers zich snel thuis voelen. Als collega’s onderling is het fijn samenwerken. Samen met de informele zorg wordt de zorg aan de cliënten verleend, waarbij de cliënt centraal staat. Leidinggevenden spannen zich in voor openheid naar hun medewerkers, met oog voor de medewerker als persoon. Alle afdelingen, zowel zorg als diensten, gaan voor een hoge kwaliteit van zorg, ten gunste van het welzijn van de cliënten.

Cedrah investeert volop in het geven van interne scholingen. Klik hier om de leerkaart van Cedrah te bekijken met daarin het interne opleidingsaanbod voor 2024.

Cedrah biedt jou verder:

  • een salaris conform FWG 15 van de cao VVT;
  • voldoende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling

Wat vragen wij van jou?

  • Je geniet van de omgang met ouderen.
  • Je helpt graag anderen en neemt hierin initiatief.
  • Je houdt van aanpakken.
  • Je weet je verbonden met de reformatorische identiteit van Cedrah en bent gemotiveerd om in een organisatie met een reformatorisch profiel te werken. Lees hierover meer in onze folders over de Cedrah-boom en onze identiteit.

Bekijk locatie