Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Allévo

Hollandiaplein 1

4461GT Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 79

4460 AB Goes

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling HR

0612794899



www.werkenbijallevo.nl

Vacaturenummer:

V202409100035

Solliciteer

Teamcoördinator Zierik7

Allévo - Zierik7

Einddatum: dinsdag 08 oktober 2024

In Zierik7 wonen mensen met dementie, somatiek en NAH naast én met elkaar. Er zijn 11 buurtkamers met ieder een eigen thema en een verdieping die ingericht is op revalidatie.

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige die op zoek is naar meer? In de rol van teamcoördinator ga je dat absoluut vinden. Je coördineert de zorgverlening en stuurt de werkprocessen. Anderen omschrijven jou als mensenmens en verbinder; competenties die je nodig zult hebben, want je krijgt een coachende rol voor medewerkers en je bent het eerste aanspreekpunt voor het team en de bewoners/cliënten. Je bent een teamspeler die er samen met het team, maar zeker met je collega teamcoördinatoren elke dag weer voor gaat.  

Zierik7 is volop in ontwikkeling! Binnen Zierik7 lopen momenteel een aantal interessante projecten met betrekking tot toekomstbestendige zorg en het introduceren van leefmilieus voor onze bewoners. Jij gaat hierin meedenken en een belangrijke rol spelen.

Wat zijn je werkzaamheden?
Als teamcoördinator ben je bezig met personele zaken. Je bent de oren en ogen van het locatiehoofd op de werkvloer en hebt regelmatig overleg met hem. Je spreekt je collega’s regelmatig en je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden. Maar je bespreekt ook de roosters met het planbureau en zorgt samen voor een kwalitatieve en kwantitatieve bezetting. Je voert verschillende onderdelen van het personeelsbeleid uit. Je ondersteunt en coacht medewerkers in hun professionele houding zodat zij de juiste liefdevolle zorg kunnen verlenen. Je zorgt binnen de teams voor een goed leer- en werkklimaat.

Je ziet toe op en signaleert knelpunten in de werkprocessen en bespreekt deze punten met de kwaliteitsverpleegkundige en het locatiehoofd. En we vinden het natuurlijk fijn als je ook een verbetervoorstel doet! Je werkt ongeveer de helft van je tijd mee in je teams. Het organiseren van team- en cliëntbesprekingen behoort ook tot jouw werkzaamheden, evenals het nastreven van een efficiënte communicatie binnen de teams.


We hopen dit in jou te vinden

  • Minimaal een mbo 4 verpleegkunde diploma en werkervaring;
  • HBO werk- en denkniveau aangevuld met kennis van zorgcoördinatie en leiderschapsvaardigheden.


Wat mag jij van ons verwachten

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Salaris conform CAO VVT FWG 50 – maximaal €4.480,21 op basis van een fulltime dienstverband;
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Reiskostenvergoeding volgens CAO VVT.

Zijn er dingen die we nog niet benoemd hebben en heb je daar vragen over?

Heb je een duidelijk beeld gekregen van de functie en ben je enthousiast? Solliciteer dan voor 8 oktober! Heb je nog vragen? Bel dan met Niels Tournoij, locatiehoofd Zierik7, tel. 06-82146200.

Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 15 oktober. Een meeloopdag is onderdeel van de sollicitatieprocedure en zal plaatsvinden in overleg in de week na het sollicitatiegesprek.

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoekt of ben je nieuwsgierig naar onze mogelijkheden, klik dan eens door naar alle vacatures. Of stel je vragen via onze recruiters via 06 - 12 79 48 99 (Myrthe)/ 06 - 82 21 25 35 (Sanne) of werkenbij@allevo.nl. 

Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.  
Re-integratiekandidaten en/of herplaatsingskandidaten kunnen bij voorrang worden geplaatst op de vacature.  
Deze vacature verschijnt in- en extern tegelijk. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Bekijk locatie