Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

Flexibel



Contactgegevens

Bezoekadres:

Cedrah

Barbizonlaan 1

2908 MA Capelle aan den IJssel

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annemarie Lommers

010-2075858



www.cedrah.nl

Vacaturenummer:

V202409100024

Solliciteer

Verzorgende IG thuiszorg (Rehoboth, Goes)

Cedrah - Woonzorgcentrum Rehoboth, Goes

Einddatum: zaterdag 09 november 2024

Verzorgende IG thuiszorg

  • Op oproepbasis of 12-24 uur per week
  • Salaris tussen € 2.466 en € 3.256 per maand bij een fulltime dienstverband
  • Mbo-diploma Verzorgende IG op niveau 3

 

Hou je van zelfstandig werken en tover je graag een lach op het gezicht van ouderen? Ben je op zoek naar een baan met zelfstandigheid en uitdaging? Kom werken in het gezellige thuiszorgteam van Rehoboth!

Wat ga je doen?

Als verzorgende in de thuiszorg bij Rehoboth bied je zorg en verpleging aan cliënten in hun eigen omgeving, volgens het Volledig Pakket Thuis (VPT). Dit stelt cliënten in staat om in hun eigen huis te blijven wonen, terwijl ze toch alle zorg en ondersteuning krijgen die ze normaal gesproken in een zorginstelling zouden ontvangen.

Veel cliënten brengen een deel van de dag door in de huiskamer. Jij controleert hoe het gaat en biedt hulp waar nodig. Samen met mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s zorg je ervoor dat de cliënten de zorg krijgen die ze nodig hebben. Je zult te maken krijgen met diverse zorgvragen, van redelijk zelfstandige cliënten tot cliënten die complexe zorg vereisen. Daarnaast voer je de zorgplannen uit en onderhoud je het contact met huisartsen, andere zorgverleners en de naasten van de cliënt. Samen zijn we verantwoordelijk voor de zorg van de cliënten.

Tijdens de verpleging houd je de regie zoveel mogelijk bij de cliënt. Samen met de cliënt en zijn naasten bied je zorg die past bij hun situatie. Een hele uitdaging waar je gelukkig niet alleen voor staat. Je werkt namelijk intensief samen met de intramurale zorgafdelingen.

Het is een pré wanneer je EVV’er bent. Maar ook zonder EVV ervaring ben je van harte welkom. Mocht je interesse hebben, biedt Cedrah jou de mogelijkheid tot extra scholing.

Let op: je kunt deze functie zowel met nul uren als vaste uren invullen. Solliciteer en bespreek de mogelijkheden!

Waar kom je terecht?

Cedrah maakt het verschil door een thuis te bieden voor ouderen, vanuit de Bijbelse opdracht om naar elkaar om te zien. Wil jij op je werk een zegen zijn voor anderen? Kom dan bij ons werken! Bij Cedrah bieden ruim 1300 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan. Lees hier meer over wie wij zijn!

Van thuiszorg tot werken op een PG-afdeling, in Rehoboth komen alle soorten van ouderenzorg wel aan bod. Sterke teams zorgen ervoor dat hun team op en top werkt, waarbij als het nodig is de hulp van een teamleider ingeroepen kan worden. Op deze locatie gaan we laagdrempelig met elkaar om. Daarbij opgeteld een tikkeltje Zeeuwse nuchterheid en dat maakt Rehoboth een fijne locatie om bij te werken. Alle faciliteiten zijn aanwezig om goede zorg en welzijn te kunnen verlenen, waarbij de individuele cliënt altijd voorop staat, zodat diegene krijgt waar zij of hij behoefte aan heeft.

Cedrah investeert volop in het geven van interne scholingen. Klik hier om de leerkaart van Cedrah te bekijken met daarin het interne opleidingsaanbod voor 2024.

Cedrah biedt jou verder:

  • een salaris conform FWG 35 van de cao VVT;
  • voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
  • mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
  • inspraak op je rooster;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een (bijna) afgerond diploma verzorgende IG.
  • Je kunt snel schakelen en je houdt van uitdagingen.
  • Je kunt goed samenwerken met collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers.
  • Je kunt goed zelfstandig werk en staat stevig in je zorgschoenen.
  • Je weet je verbonden met de reformatorische identiteit van Cedrah en bent gemotiveerd om in een organisatie met een reformatorisch profiel te werken. Lees hierover meer in onze folders over de Cedrah-boom en onze identiteit.

 

Informatie en sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina of via werkenbijcedrah.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de teamleider Lizette van Liere via 06-10 37 58 26 of via l.vanliere@cedrah.nl

Bekijk locatie