Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Tragel

Sterredreef 50

4567 BL Clinge

Nederland


Contactpersoon:

Recruitment Tragel

0683277985



www.tragel.nl/

Vacaturenummer:

V202409100010

Solliciteer

Corporate Recruiter

Tragel - Tragel

Einddatum: zaterdag 09 november 2024

Ben jij een échte matchmaker met een passie voor mensen? Krijg jij energie van het verbinden van talent aan een organisatie waar ze echt het verschil kunnen maken? Dan willen wij je graag leren kennen!

 

Even voorstellen…

Wij zijn Tragel, een organisatie die zich met hart en ziel inzet om mensen met een verstandelijke beperking te ondersteunen bij het leiden van een goed leven. In heel Zeeuws-Vlaanderen en tegen de Belgische grens, op zo’n 70 locaties, werken dagelijks 850 collega’s met toewijding en zorg voor onze bewoners en cliënten. Maar we willen graag nóg meer betekenen. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die net als wij gaan voor passende begeleiding, behandeling en een goed leven voor onze cliënten.

 

Hoe kan jij hieraan bijdragen?

Als Corporate Recruiter bij Tragel ben jij de drijvende kracht achter het aantrekken van nieuwe zorghelden. Dankzij jouw inzet en enthousiasme verwelkomen we iedere maand weer nieuwe collega’s, of het nu gaat om studenten, zij-instromers, of ervaren professionals. Jij weet hen te vinden, te enthousiasmeren en te verbinden aan onze organisatie. Dit is waar jij blij van wordt:

  • Actief bewegen op de arbeidsmarkt: Je kent de weg in zowel Vlaanderen als Nederland en weet precies waar je potentiële collega’s kunt vinden. Als creatieve matchmaker ben je nieuwsgierig naar hun verhalen en ervaring.
  • De perfecte match maken: Jij ziet direct waar een kandidaat bij ons past. Je bespreekt hun mogelijkheden binnen Tragel en zorgt ervoor dat ze gekoppeld worden aan de juiste vacature en het juiste team.
  • Het recruitmentproces van A tot Z: Vanaf de eerste telefonische screening tot het uiteindelijke contract, jij coördineert het hele selectieproces. Of het nu gaat om sollicitatiegesprekken of meeloopdagen, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.
  • Branding- en recruitmentactiviteiten: Jij denkt actief mee over hoe we ons als werkgever nog beter op de kaart kunnen zetten. Organiseer je dit jaar een bezoek aan een festival om nieuwe collega’s te werven? Geweldig idee! Jij gaat ervoor en betrekt de juiste mensen om dit tot een succes te maken.
  • Daarnaast ligt jouw focus op het actief benaderen van potentiële kandidaten via online platforms, waarbij je proactief talent uit de markt weet te pikken.

 

Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde Bachelor of een Social Degree opleiding met relevante werkervaring.
  • Een flinke dosis enthousiasme en energie, die je moeiteloos overbrengt op anderen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden; je weet mensen mee te nemen in je verhaal en bent een kei in doorvragen.
  • De overtuiging dat het inzetten van talent een positief effect heeft op onze cliënten en bewoners.
  • Creativiteit in denken en een resultaatgerichte aanpak.
  • Nieuwsgierigheid naar de verhalen van anderen en het vermogen om je te bewegen onder mensen.

 

Jouw werkomgeving

Bij Tragel werk je in een dynamisch en betrokken team, binnen de afdeling HR & Opleidingen. Je werkt nauw samen met clustermanagers, de frontoffice en HR-adviseurs. Samen zorgen jullie ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen. Jouw opdrachtgevers zijn de zorgteams en managers; zij vertellen jou precies welke vacatures ze hebben en welke aanvulling nodig is in hun teams. Zo weet jij als geen ander welk talent je wilt aantrekken voor Tragel.

 

Wat krijg je bij Tragel?

  • Contract: Een contract voor 32-36 uur per week.
  • Geld: Een marktconform salaris passend binnen de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Extra geld: Vakantiegeld (8% van jouw bruto jaarinkomen), een eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarinkomen) en reiskostenvergoeding conform CAO.
  • Pensioen: Een goede pensioenregeling.
  • Kennis: Trainingen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Voldoening: Dankzij jouw werk als recruiter draag je direct bij aan een goed leven voor onze cliënten.
  • Gezelligheid: Maandelijkse DoMiBo’s en leuke activiteiten met je collega’s

 

Enthousiast geworden?

Dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer direct via de button. We kijken uit naar je reactie en kunnen niet wachten om samen met jou Tragel te versterken. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op Katrien Kas. Zij is te bereiken op 06-51 97 34 85of via  k.kas@tragel.nl of Susan Raas-Smits via 06-46 22 42 04 of s.raas@tragel.nl

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie