Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Productie


Functiesoort:

Logistiek, Transport


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Salaris indicatie:

€2949 - €3608



Contactgegevens

Bezoekadres:

Outokumpu Stainless B.V.

Finlandweg 1

4554 LW Westdorpe

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Benyamin Levy

+31115474700



www.outokumpu.com

Vacaturenummer:

V202409090103

Solliciteer

Operator Cutting Line

Outokumpu Stainless B.V. - Finlandweg 1, Westdorpe

Einddatum: woensdag 09 oktober 2024

Operator Cutting

Location:  

Westdorpe, NL

fulltime in 3 - ploegendienst

Wat ga je doen?

Instellen en bedienen van de productielijnen zodat het materiaal voldoet aan de gestelde specificaties binnen de gevraagde tijd met minimale (kwaliteits)verliezen. Je draagt bij aan een zorgvuldige effectieve planning, eventueel in overleg met productieplanning. Je ondersteunt de productielijnen. Daarnaast doe je eerste lijns onderhoudswerkzaamheden, verhelp je kleine storingen en assisteer je de technician bij grote storingen en onderhoud. Samen met collega’s geef je vorm aan de invulling van continu verbetertrajecten.

Wat vragen wij?

Jouw opleidingsniveau is minimaal MBO en je hebt kennis van de Engelse taal. Je bent een teamplayer waarbij veiligheid, nauwkeurigheid, orde, netheid en flexibiliteit zeer hoog in het vaandel staan. Kennis van Microsoft Office en ervaring in een productie-omgeving spelen in je voordeel. 

Inspelen op jouw wensen?

Het meest duurzame bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s. Als Operator Productie mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Outokumpu formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je: 

  • Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring met aanvullende voordelen
  • 27 vrije dagen per jaar
  • Een My performance Commitment plan
  • Bij ons zit je aan het stuur van je ontwikkeling en daarom krijg je veel vrijheid en ruimte om je eigen initiatieven vorm te geven.

 

Dus Productie Operator, durf je het Outokumpu avontuur aan? Laat dan direct zien dat je graag een stapje extra zet met je sollicitatie op deze functie.

Speedmeets bij Outokumpu
Elke woensdag en donderdag om 11:00 organiseren wij speedmeets. Tijdens deze kennismakingsgesprekken ontmoet je de shiftleader, HR business partner en recruiter. Je krijgt bovendien een rondleiding door het bedrijf om een goed beeld te krijgen van onze werkomgeving. Wil je hieraan deelnemen? Mail dan naar benyamin.levy@outokumpu.com

 

Bekijk locatie