Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Productie


Functiesoort:

Logistiek, Transport


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Salaris indicatie:

€2949 - €3609



Contactgegevens

Bezoekadres:

Outokumpu Stainless B.V.

Finlandweg 1

4554 LW Westdorpe

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Benyamin Levy

+31115474700



www.outokumpu.com

Vacaturenummer:

V202409090102

Solliciteer

Operator Packing Line

Outokumpu Stainless B.V. - Finlandweg 1, Westdorpe

Einddatum: woensdag 09 oktober 2024

Operator Packing line

Location:  

Westdorpe, NL

Packing operator


Fulltime in 4 -ploegendienst)

 

Wat ga je doen?

Je bedient de semi- en volautomatische packing lijn en draagt zorg voor de hulpmaterialen die nodig zijn bij het verpakken van het materiaal. Je controleert de gegevens op de coil en vervaardigd de labels. Je transporteert de strips naar de vloerweegschaal of packing lijn waar ze ingepakt worden en zorgt voor digitale verwerking van gegevens over de stockplaats en gewichten. Je assisteert bij onderhoud aan de packing lijn. Samen met collega’s geef je vorm aan de invulling van continu verbetertrajecten.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO niveau 3 (of aantoonbaar werk- en denkniveau) en je beheerst de Engelse taal. Je bent een pro-actieve teamplayer, waarbij veiligheid, kwaliteit, nauwkeurigheid, en flexibiliteit zeer hoog in het vaandel staan. Je hebt technisch inzicht en je hebt de drive om je verder te ontwikkelen. Ervaring met de heftruck is vereist. Heb je nog geen certificaat, dan kan je dit via Outokumpu halen.

 

Speedmeets bij Outokumpu
Elke woensdag en donderdag om 11:00 organiseren wij speedmeets. Tijdens deze kennismakingsgesprekken ontmoet je de shiftleader, HR business partner en recruiter. Je krijgt bovendien een rondleiding door het bedrijf om een goed beeld te krijgen van onze werkomgeving. Wil je hieraan deelnemen? Mail dan naar benyamin.levy@outokumpu.com

 

Bekijk locatie