Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overig

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Traineeship


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Noord-Beveland

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Noord-Beveland

Voorstraat 31

4491 EV Wissenkerke

Nederland


Postadres:

Postbus 3

4490 AA Wissenkerke

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Danijela Santrac

140113



www.noord-beveland.nl

Vacaturenummer:

V202409090092

Solliciteer

Traineeship fysieke leefomgeving

Gemeente Noord-Beveland

Einddatum: maandag 23 september 2024

Ben je pas afgestudeerd, toe aan een carrièreswitch of juist herintredend? Je kunt aan de slag in een vakgebied waarin je door kunt groeien en het verschil kunt maken voor onze mooie provincie!

De komende tijd zijn er veel kansen op het gebied van onze fysieke leefomgeving. Om deze uitdagingen aan te gaan hebben 9 Zeeuwse overheidsorganisaties de handen inéén geslagen om een unieke samenwerking aan te gaan. In het najaar van 2024 starten we met het gezamenlijk opleiden van mensen vóór Zeeland in het traineeship fysieke leefomgeving!

Jij doet het

In het Traineeship Fysieke Leefomgeving bieden wij jou een traject aan waarbij je niet alleen werkervaring opdoet, maar ook een netwerk opbouwt binnen en buiten de Zeeuwse overheden. Daarnaast volg je één dag in de week een intensief ontwikkelprogramma. Wij leiden je op tot een expert in het vakgebied Fysieke Leefomgeving. Daarnaast ontwikkel je jouw persoonlijke vaardigheden.

Met het begrip Fysieke Leefomgeving wordt de inrichting van de openbare ruimte bedoeld. Hierbij wordt rekening gehouden met diverse financiële, maatschappelijke en politieke belangen. Je wordt opgeleid tot de functie: beleidsadviseur, vergunningverlener, of juridisch planoloog.

Dit programma start in het najaar van 2024, maar je kunt direct aan de slag bij één van de organisaties. Meld je snel aan!

Met ons
Gemeente Goes
Groot genoeg om écht specialisten zoals jij te kennen, klein genoeg om elkaar te kunnen vinden. Dat is de gemeente Goes, jouw nieuwe werkgever. Vanuit het Stadskantoor, midden in het centrum van Goes, werk je samen met jouw collega’s voor de ruim 40.000 inwoners van de gemeente.

Of

Gemeente Noord-Beveland
Een kleine gemeente, met veel mogelijkheden. Dat is de gemeente Noord-Beveland, jouw nieuwe werkgever. Vanuit Wissenkerke werk je samen met jouw collega’s voor de bijna 8.000 inwoners van de gemeente. Maar in de zomer loopt dit aantal samen met alle toeristen al vlug op tot wel 20.000 bezoekers op ons eindeloze eiland.

Voor jou
Het traineeship heeft een looptijd van 1 jaar. Tijdens deze periode werk je bij de Gemeente Noord-Beveland of de Gemeente Goes. Bij de andere organisaties werkt sinds deze maand al een trainee als onderdeel van de samenwerking.  Je krijgt de kans om het werkveld vanuit verschillende kanten te onderzoeken en te ondervinden waar jouw kwaliteiten het best tot hun recht komen. Elke week is er een opleidingsdag bij één van de negen Zeeuwse overheden die aangesloten zijn bij het opleidingsprogramma. Op deze dag werk je aan de ontwikkeling van vakkennis, competenties, en vaardigheden. Het uitgebalanceerde programma zorgt voor afwisseling en flexibiliteit, zowel in onderwerpen als in leervormen.

Als je bij de gemeente werkt, dan weet je zeker dat je een traineeship met impact hebt. Je verdient het om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Die kansen en mogelijkheden zijn er bij ons dan ook volop. Verder kan je voor deze traineeship rekenen op (op basis van 36 uur):

  • Een bruto maandsalaris in schaal 8;
  • een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Dit zet je bijvoorbeeld in voor:
    • vakantiegeld;
    • een eindejaarsuitkering;
    • extra verlofuren;
    • een fietsregeling;
    • een vergoeding van reiskosten.
  • 194,4 uur verlof;
  • een goede pensioenregeling;
  • flexibele werktijden en -dagen (in overleg);
  • een tegemoetkoming in de reiskosten.

Met jouw kracht
Je hebt vooral heel veel zin om te leren. Je bent ondernemend, proactief en enthousiast om uitdagingen voor de Zeeuwse fysieke leefomgeving aan te gaan.

Jij neemt mee:

  • minimaal Hbo werk- en denkniveau;
  • interesse/raakvlakken met de fysieke leefomgeving zoals geografie, stedenbouw, planologie, agrarisch, duurzaamheid of milieu;
  • goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift;
  • gevoel voor bestuurlijke sensitiviteit;
  • aanpakkersmentaliteit en enthousiasme over jouw werk;
  • verbondenheid met Zeeland.

Wij zetten ons dagelijks in voor de Zeeuwse samenleving. Dat lukt alleen als we weten wat er in de samenleving speelt en we verbinding leggen met verschillende groepen en organisaties. Werken aan maatschappelijke vraagstukken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Dus maakt het voor ons niet uit hoe oud je bent, waar je in gelooft, waar je bent geboren of van wie je houdt. We zijn vooral heel erg benieuwd naar jou!

Maak jij het mogelijk
Zet je talent in en ontwikkel jezelf bij de gemeente Noord-Beveland of de gemeente Goes. Solliciteer op deze traineeship fysieke leefomgeving. Dat doe je natuurlijk zo snel mogelijk, maar vóór 23 september. Sollicitaties worden alleen in behandeling genomen welke binnen zijn gekomen via de sollicitatiebutton. De gesprekken vinden plaats op woensdag 25 september of donderdag 26 september.

Heb je vragen over het opleidingsprogramma van dit traineeship?  Annemiek de Feijter a.defeijter@zeeuwsegemeenten.nl 06 52602252 of Dorinda Verhage (id.verhage@zeeland.nl 06 21124829) beantwoorden ze graag.

Eerst meer informatie over de vacature? Bel of mail met Jos Krijger via 06-12506403 of Martijn Koole via 06-34514788. Voor vragen over de procedure bel of mail je met Danijela Santrac via 06-28101431 of d.santrac@grdebevelanden.nl.