Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Functiesoort:

HR, Training, Opleiding


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800



www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202409090088

Solliciteer

HR medewerker

Randstad - KAPELLE

Einddatum: woensdag 09 oktober 2024

Functieomschrijving

Bouwen, dat is wat jij doet met jouw relaties binnen een bedrijf. Toevallig is dit bouwbedrijf ook op zoek naar iemand die dat graag doet op de afdeling personeelszaken. Lees snel verder hoe je bij kan dragen op de personeelsafdeling van dit mooie bedrijf.

wat bieden wij jou
  • Beloning naar Timmer CAO
  • Ieder jaar een eindejaarsfeest
  • Werken in Kapelle (Zeeland)
  • Ontwikkelen op kosten van randstad als je wilt
  • Administratief èn sociaal
wie ben jij

Jij bent echt een mensen mens. Jij weet makkelijk de verbinding te bewaren. Daarnaast houd je ook graag het overzicht over alle taken binnen de personeelszaken. Hierin moet je uiteraard goed communiceren. De volgende punten zijn dus op toepassing van jou:

  • Je hebt minimaal een MBO-4 diploma in een relevant gebied
  • Je hebt een aanpakkersmentaliteit
  • Je bent communicatief vaardig
wat ga je doen

Jou taken omvatten enerzijds het administratief in orde maken van alles omtrent personeelszaken. Verder heb je wekelijks overleg met de Algemeen directeur en de rest van het HR team. Verder ben je betrokken bij het interne HR beleid. Ook zal je regelmatig met een teamleider in overleg moeten om de vacature behoefte door te nemen. Kortom, jij bent een alleskunner op het gebied van HR.

waar ga je werken

Je komt te werken in een organisatie waarbij vriendelijkheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Je pakt aan, maar weet ook dat lachen hoort op de werkvloer. Werkplezier is belangrijk in deze organisatie.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met ons op. Je kan ons bereiken op: onderwijszeeland@nl.randstad.com of op 0113 274 800

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bekijk locatie