Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

16 tot 24 uur



Contactgegevens

Adres:

Juvent

Park Veldzigt 43

4336 DW Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 140

4330 AC Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Conny Mesu

0118632357



www.juvent.nl

Vacaturenummer:

V202409060036

Solliciteer

Medewerker Werving, voorbereiding en matching pleegzorg

Juvent - Park Veldzigt 43 4336DW Middelburg

Einddatum: maandag 23 september 2024

Wij zijn Juvent, de Zeeuwse jeugdzorgspecialist. Wij stellen alles in het werk om de hulpvraag van jongeren en ouders zo goed mogelijk te beantwoorden en zijn hierbij op zoek naar een Medewerker Werving, voorbereiding en matching pleegzorg om hieraan bij te dragen. Als medewerker van Juvent weet je: jouw werk heeft zin:

 

Medewerker Werving, voorbereiding en matching pleegzorg

18 uur vast – 6 uur tijdelijk met uitzicht op vast (24 uur)

 

Jouw zinvol werk

Deze functie bestaat uit drie hoofdtaken:

Als Matcher kijk je naar de vraag en behoefte van het kind en prioriteit is het zoeken naar dat ene pleeggezin die hierin het beste kan voorzien. Met behulp van onze matchingsmethodiek doorloop je het matchingsproces. Is er geen geschikt pleeggezin in het bestand, dan ga je aan de slag met kindgerichte werving. 

Middels bureaudiensten weet je uiteenlopende vragen m.b.t. pleegzorg weet te beantwoorden en/of daar slagvaardig verdere actie in te ondernemen. De bureaudiensten worden onderverdeeld binnen het team. Ook kan je tijdens de bureaudienst, via het crisisteam, zoekvragen binnen krijgen voor een crisisplaatsingen van kinderen die dezelfde dag nog een plekje nodig hebben in een crisispleeggezin. Voor de crisisvragen werkt je nauw samen met het crisisteam van Juvent en andere pleegzorgorganisaties binnen Zeeland zoals Timon en de WSG.

Daarnaast zal je in samenwerking met een pleegoudertrainer uitvoering geven aan het Kim!-programma, het voorbereidingstraject voor aspirant pleegouders. Deze taak bestaat uit een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van voorlichtings-, wervings-, voorbereidings- en screeningsactiviteiten voor aspirant pleegouders.

 

Hier ga je aan de slag  

Je komt te werken in een team waarin er een korte lijn is met de coachend teamleider en de manager: je levert vanuit jouw rol een waardevolle bijdrage aan het hulpverleningsproces en je neemt de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van onze zorg zo hoog mogelijk te houden. Samenwerking is hierbij het uitgangspunt.

 

Jij bent zinvol omdat

Je enthousiast bent, nieuwsgierig en altijd op zoek naar mogelijkheden. Daarbij ga je bewust om met risico’s en analyseer je mogelijkheden daar op. Je bent creatief en denkt daarbij ook out of the box. Jij ziet tegenvallers als uitdaging om via een andere weg toch je doel te bereiken. Je bent gericht op het creëren van win-winoplossingen. Je signaleert trends en veranderingen in de vraag naar pleeggezinnen en anticipeert daarop. Goede communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar. Je bent een netwerker, weet mensen te boeien en binden en kunt goed aansluiten. Je bent open, transparant en integer.

Ervaring met pleegzorg, als werker of privé, is een pré. In ieder geval beschik je over kennis van en affiniteit met pleegzorg. Zo heb je inzicht in de hulpvragen van pleegkinderen en je weet wat het bieden van pleegzorg vraagt van gezinnen. Je bent op de hoogte van wetgeving en kaders met betrekking tot pleegzorg.  Je hebt kennis van meerzijdige partijdigheid en secundaire traumatisering. 

Je bent een proactieve en betrokken professional. Daarbij ben jij je steeds bewust van de ambassadeursrol die je hebt vanuit Juvent, pleegzorg in het algemeen en ieder pleegkind en zijn familie in het bijzonder.

Je bent in het bezit van een relevant HBO-diploma (zie registratie-eisen SKJ). Je hebt bij voorkeur de training Safer Caring al gevolgd of bent bereid die te volgen. Je onderschrijft het gedachtengoed van Safer Caring en kan dat uitdragen. Voor deze functie is een registratie als Jeugd- en gezinsprofessional of Jeugdzorgwerker in het SKJ-register verplicht. Ben je nog niet geregistreerd, dan voldoe je in ieder geval aan de voorwaarden voor registratie. Je hebt een rijbewijs en eigen vervoer. Je bent flexibel in werktijden, werkdagen en taken. Uiteraard houd je je eigen expertise op peil.

 

Wat je van ons mag verwachten

Wij geven jou het professionele vertrouwen en krijgt alle ruimte voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. De kwaliteit van onze hulpverlening staat of valt met de kwaliteit van onze medewerkers. Dat doen we onder andere door ons eigen opleidingsprogramma Juvent Academie, vol vakmodules en trainingen. Ook kun je onbeperkt gebruik maken van de e-learnings van GGZ Ecademy en GoodHabitz. Het team wordt gecoacht door de coachend teamleider en er is de mogelijkheid om intervisie te volgen. Zo ondersteunt Juvent in individuele en collectieve ontwikkelbehoeften.

 

En verder

  • belonen we jouw zinvol werk conform cao Jeugdzorg en ben je ingeschaald in salarisschaal 9 (minimaal € 3.080,- en maximaal € 4.601,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week);
  • krijg je bovenop je loon 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Ook ontvang je reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding van de tunnelkosten;
  • is jouw gezondheid belangrijk voor ons. Je krijgt toegang tot ons Ju-Fit programma om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven;
  • als thuiswerken mogelijk is in je functie, faciliteren we jou in een goede thuiswerkplek en een vergoeding;
  • ontvang je iedere maand € 20,- bruto van Juvent als tegemoetkoming zorgverzekering;
  • hebben we een actieve personeelsvereniging;
  • nemen we je in eerste instantie aan voor een jaar, met daarna de mogelijkheid op een vaste aanstelling.
  • gaan we samen in gesprek om jouw arbeidsduur te bepalen die ligt tussen de 18 en 24 uur per week. De 18 uur zijn vaste uren en 6 uur is tijdelijk, met uitzicht op vast.

 

Leer je toekomstige collega kennen

Wil je er achter komen hoe je werkdag er uit kan komen te zien? Neem dan contact op met je toekomstige collega Aletta van de Voorde 06-20342600 of Benthe Sommen 06-23605006.

 

Herken jij jezelf?

Wacht niet te lang met solliciteren en stuur gemakkelijk jouw motivatie en CV naar ons door op de knop ‘Solliciteer’ te drukken. Doe dit in ieder geval voor maandag 23 september 2024. De sollicitatiegesprekken zijn gepland donderdagochtend 3 oktober 2024.

 

We hechten veel waarde aan jouw privacy. Daarom verloopt alle communicatie via een beveiligd sollicitatieportaal.

 

Bekijk locatie