Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Saman Groep

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Linda de Winter

0111 240 558



werkenbijsamangroep.nl

Vacaturenummer:

V202409060024

Solliciteer

Aircomonteur

Saman Groep - 4301RZ, Zierikzee

Einddatum: dinsdag 05 november 2024

Salarisindicatie: € 2.892,00 - € 3.956,00

Ben jij een ervaren aircomonteur en wil je graag bezig zijn met de belangrijke zaken? Bij Saman Groep zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op waar je het beste in bent: het monteren van hoogwaardige airconditioningsystemen. Met een strakke planning, uitstekende werkvoorbereiding en al het benodigde gereedschap en materiaal dat voor je klaarstaat, werk je met de nieuwste technieken en apparatuur in een gloednieuwe werkbus. Klinkt dit als de perfecte stap voor jou? Lees dan verder!

Dit bieden wij jou
  • Een goed salaris
  • 26,3 vakantiedagen per jaar
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Korting op onze producten en diensten
  • Meewerken aan duurzame wereld
  • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

Wat verwachten wij van een Aircomonteur
Als ervaren aircomonteur bij Saman Groep begint jouw dag zonder zorgen. Bij aankomst staat alles wat je nodig hebt al klaar: je werkbus is volledig uitgerust met de nieuwste gereedschappen en het materiaal voor de dag is zorgvuldig klaargezet door onze logistieke collega’s. Jij pakt alleen je planning erbij en gaat op pad naar je eerste project.

Op locatie start je direct met de montage van een nieuw airconditioningsysteem. Dankzij de gedetailleerde werkvoorbereiding weet je precies wat er moet gebeuren en kun je efficiënt te werk gaan. Geen gedoe met ontbrekende onderdelen of onverwachte verrassingen – alles is geregeld. Jouw focus ligt volledig op het vakkundig en nauwkeurig installeren van de airco, zodat de klant straks kan genieten van een perfect werkend systeem.

Aan het eind van de dag keer je terug naar huis met de voldoening dat je weer een topinstallatie hebt afgeleverd. Minimale administratie, geen onderhoudsklussen, alleen pure focus op jouw specialiteit: de montage van aircosystemen.

Dit ben jij
  • Je hebt aantoonbare ervaring als aircomonteur met een focus op de montage van nieuwe systemen;
  • Je bent in het bezit van een F-gassen certificaat (STEK);
  • Je werkt zelfstandig en nauwkeurig, met oog voor detail en kwaliteit;
  • Je hebt een klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

Dit ga je doen
In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het monteren van nieuwe airconditioningsystemen bij particuliere klanten. Je gaat dagelijks op pad in een volledig uitgeruste werkbus en zorgt voor een vlekkeloze installatie van airco’s op diverse locaties. Dankzij de strakke planning en uitstekende werkvoorbereiding kun jij je volledig concentreren op het leveren van vakmanschap. Je zorgt ervoor dat alle systemen volgens de hoogste kwaliteitsnormen worden geplaatst, test de installaties grondig en legt de werking ervan duidelijk uit aan de klant. Hierbij word je volledig ontzorgd, zodat jij je kunt richten op het leveren van topkwaliteit zonder gedoe.

Bekijk locatie